Кемпински Хотел Гранд Арена Банско има нов Генерален Мениджър – Кристиан Руге, който е с над 25 г. стаж в туристическата индустрия и изключително богат опит, натрупан в Германия, Ню Йорк, Полша, Египет, Китай, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.

Започва кариерата си в хотел InterContinental Frankfurt в Германия, през 2001 г. заминава в InterContinental New York, 2 г. по-късно се връща в Германия и работи в InterContinental Berlin и LeMeridien Munich. Кариерният му път продължава с луксозната френска хотелска верига Sofitel – през следващите 8 г. е в Sofitel Munich Bayerpost, Sofitel Wroclaw Old Town в Полша и Sofitel Winter Palace Luxor в Египет. През 2012 г. се присъединява към хотелите Кемпински, оглавявайки най-напред Kempinski Hotel Airport Munich, а после Kempinski Hotel Taiyuan в Китай. След 2017 г. Кристиан Руге е Генерален Мениджър на Kempinski Hotel Ajman и на Burj Rafal Hotel Kempinski в Рияд, Саудитска Арабия.

Кристиан Руге е магистър по „Бизнес администрация“ на Уелския университет. Кристиан Руге поема новата си мениджърската роля от Наталия Каширская, която беше Генерален Мениджър на най-награждавания хотел в България през последните две години.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в региона и се намира в сърцето на най-популярния и оживен зимен курорт на Балканите – Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт. Той е и единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара