Наближават празници, рождени дни или друг специален повод и искате да направите жената до вас щастлива. Изпитвате ли затруднение да намерите подходящия подарък? Не се притеснявайте, не сте сами и в следващите няколко редове ще посочим лесни съвети, с които да направите избора една идея по-лесен.

Какво обича да носи?

Надникнете, разбира се, без да ви забележи и да не изглежда странно, в гардероба ѝ. Така ще разберете какви дрехи или бижута обича да носи. Можете да изберете някоя блуза или пък бижу, което смятате, че ще ѝ отива. Например, дреха от коприна или пък сребърно колие или гривна.

Ето и някои въпроси, на които да си отговорите и ще ви дадат отправна точка:

  • Бижутата ѝ малки или големи са?
  • От какъв материал са направени – сребро, злато или смесен?
  • Носи ли цветни бижута или предпочита естествения им метален блясък?
  • Има ли предпочитание за формата?
  • Какво повече харесва да носи – гривни, обици или колиета?

Каква личност е тя?

Можете ли да опишете каква личност е тя. Например, обича ли да полага усилия за себе си, купува ли си скъпи дрехи или пък аксесоари? Гримира ли се? Например, ако отделя повече внимание на външния си вид, можете да вземете нещо в тази посока.

Също така, обича ли да получава внимание или пък бяга от него? Ако е второто, то внимавайте с подаръка, за да не се почувства жената сконфузена или пък виновна, че сте показали внимание към нея.

Какво работи?

Важно е да обърнете внимание на работата. Например, ако работи  някоя компания, то може да се налага да се облече елегантно или пък по-лежерно. Обича ли да слага бижута или пък не използва аксесоари? Излиза извън работно време – обича ли да бъде социална или пък е по-затворена или прекарва свободното време вкъщи?

Тези въпроси ще ви насочат към подаръка. Например, можете да вземете бизнес чанта или нещо свързано с работата. Ако пък е по-затворена, нова книга или пък нещо за приятните дни и вечери у дома, може да бъде чудесна идея за подарък.

Обадете се на приятелка или семейството ѝ

Ако сте от дълго време заедно, то можете да се обадите на нейна близка приятелка или семейството ѝ. Попитайте ги дали не е споменавала нещо, което много силно иска или пък ѝ необходимо. Разбира се, помолете ги да бъдат дискретни и да не ѝ казват, защото все пак това е изненада и трябва да си остане такава.

Набележете си идеи на лист

Вземете един бял лист и на пишете първите няколко идеи, които ви идват на ум. След това можете да се обадите на „съюзника“ си и да попитате дали тези идеи, които са ви дошли на ум са удачни за случаи и ще свършат работа. Обикновено най-добрите попадения се случват, когато не мислите, а просто нахвърлите идеи. Тази техника се прилага и в други области, когато има творческа криза и не може да се намери решение.

Следвайки тези съвети, ще успеете да изберете чудесен подарък за вашата дама, който тя да пази и да му се радва дълго време .

Facebook Twitter Google+

0 Коментара