Всяка жена иска да бъде оценена и специална. Подаръците са начин да изразим уважение, да направим впечатление и да покажем интерес към дадения човек.

С наближаването на празниците все повече хора се чудят какво могат да подарят на дамата до себе си. Ако пък сте срещнали наскоро жена, но до празниците ще е минало време, в което се опознавате, и искате да вземете нещо специално, то следващите редове са за вас. Те са и за онези господа, които са от дълго време във връзка, но искат да покажат на своята любима, че тя все още е специална и единствена за тях.

Естествена роза в стъкленица

Точно така, правилно сте се досетили! Става въпрос за филмът „Красавицата и звярът“. Дори не сте негови почитател или пък да не сте фенове на романтиката толкова, то такъв подарък ще направи впечатление. Не само, че е нещо необичайно, но и супер луксозно. Самата роза е в елегантна стъкленица и може да се освети в нежни тонове, което я прави идеална за видно място, на което искате да придадете шик.

Козметика

Няма жена, която да не обича козметиката. Малко или много тя е част от ежедневната поддръжка, а когато вземете хубава козметика за дамата до вас, то показвате две неща. Първо, че показвате отношение към самата жена и осъзнавате, че тя е красива, защото се поддържа. Второ, показвате, че не ви е безразлично каква козметика използва и искате да бъде най-добрата. Това при всички положения ще направи добро впечатление, защото мъжете, които обръщат внимание на детайлите са малко на брой, да не кажем, че са почти на изчезване.

Луксозна кутия за бижута

Всяка дама обича да носи бижута или поне няколко, които наистина са ѝ скъпи и ценни. Поради тази причина една кутия за бижута ще се оцени високо. Така ще подарите място на своята избраница, където да съхранява най-ценните си притежания. Можете да включите и хубаво деликатно бижу към кутията, за да допълните подаръка и да го направите още по-специален.

Златна роза в кутия

Може да направите препратка отново към филма, който споменахме по-горе, но може и да бъде просто един жест на внимание. Розата е подходяща за нощното шкафче или пък да украси видна част на стаята, където ще се постави. Фината изработка пък ще направи подаръкът още по-специален и определено ще покаже вашите намерения.

Дифузер с етерични масла

Може и само самите масла да изберете. Определено това е подарък, който ще направи специална всяка жена. Все пак, малко мъже се сещат да подарят нещо за арома терапията на избраницата си. Този подарък е като козметиката – усет към детайлите, което е присъщо за малко хора.

Мече от рози

Мечетата от рози са елегантен обрат на романтичната класика. Тези очарователни малки мечета са направени от индивидуално ръчно изработени синтетични рози, внимателно зашити заедно, за да създадат наистина красива аранжировка във формата на мече. Предлагат се в различни цветове, включително червено, розово и бяло

В Grabnete.com всяко мече е направено с несравнимо ниво на финес и внимание към детайла. Нашите мечета са ръчно изработени до съвършенство, като всяка роза е внимателно поставена, за да създаде възможно най-красивия дизайн. Веднъж поръчани, те пристигат в прозрачни кутии за подарък, които са закрепени с деликатна сатенена панделка, което ги прави идеални за подарък на вашата любима.

Луксозните мечета от рози не са само романтичен подарък и могат да бъдат идеалният подарък за всеки специален повод. Независимо дали празнувате годишнина, рожден ден или просто изразявате любовта си, тези уникални мечета със сигурност ще ви зарадват.

Въпреки че определено са идеални за Деня на Свети Валентин, те също са фантастичен вариант за Деня на майката, сватбени подаръци, булчински тържества и други! С различни цветове, от които да избирате, има розово мече за всеки повод.

С тези идеи за подаръци ще зарадвате всяка една жена, която има вкус и усет към лукса, но и изисканото. Те са подходящи не само за Коледите празници, но и за рожден ден, годишнина, имен ден или друг повод, който искате да се запомни или просто да направите изненада, с която да покажете, че държите на дамата до вас. Не се колебайте, а изберете това, което смятате, че ще ѝ хареса!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара