Сега е моментът да сбъднеш мечтата си – да гледаш на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – Барселона, на емблатичния стадион Ноу Камп! И всичко това – подарък от компанията ROCA, чиято история започва точно преди 100 години, именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Голямата награда или някоя от останалите 100-награди, осигурени от Roca, може да се спечелят като се отговори вярно на няколко въпроса. Нужно е да се регистртрирате, за да участвате в томболата за една от наградите. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД. Може да се включите в итата ТУК:

Голямата наградае е уикенд за двама в Барселона

+ 2 билета за мач, което включва: Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на Барселона. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017 г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на Барселона през сезон 2017/2018.

 А ето и останалите награди:

– 3 броя смесители за умивалник Atlas

– 7 броя душ слушалки Sensum

– 45 тениски Roca

– 45 шапки Roca

Не пропускай свой шанс да спечелите една от тези страхотни награди на Roca!

Можете да се включите в итата ТУК:

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара