На всеки се случва да има повод, за който не знае какво да подари. Било то за рожден ден или друг случай. Още по-трудно става, когато трябва да изберете подарък за зряла жена. Тогава въпросът какво винаги изплува в съзнанието ни и не знаем какъв отговор да му дадем. Поради тази причина  следващите редове ще дадем и няколко идеи за подарък за зряла жена.

Ролер за лице

Всяка една жена знае колко е важна поддръжката на лицето и продуктите за здраве и красота. Жените на 50 със сигурност знаят колко е важна поддръжката на лицето. Затова биха оценили високо подобен подарък. Той показва отношение към красотата, внимание към детайлите и наистина разбирането, че поддръжката е сложен процес, който отнема време.

Ролерът помага за правилното разпределение на крема за лице, намалява и дори може да затвори малките пори. Също така, тонизира кожата на лицето, като я прави по-стегната. Увеличава и циркулацията на кръвта в тази област и насърчава лимфния дренаж.

Използвайте го, като нанесе първо избрания продукт за лице. След това с лек натиск го разпределете от центъра към краищата на лицето. С него можете да нанесете и маска за лице, за по-добро покритие и подхранване в дълбочина.

Ролерите е добре да не се плакнат, а само да се почистват с кърпа, тъй като са от естествени камъни. Нормално е с времето цветът да стане по-светъл с времето и да загуби силните си оттенъци.

Ултразвукова шпатула за лице

И тъй като говорим за грижа на лицето, то добре било да подарите на дамата и нещо, с което да почиства в дълбочина лицето си. Тя е подходяща не само за лицето, но и за шията и дори гърдите. Също така, особено ефективна е при премахването на порите в носа.

С тази пила ще премахнете мъртвите клетки, ще почистите в дълбочина кожата и ще я освежите. Процедурите са напълно безопасни и ще направят кожата ви много по-мека и приятна на допир. След използването на шпатулата тя ще бъде блестяща и сияйна. С нея можете да приложите бързо и лесно лечение на различни кожни заболявания.

Дълбокото почистване осигурява използването на вибрации, които отпушват порите и извличат замърсяванията от тях. Пилата има и EMS импулси, които също стимулират производството на колаген. Насърчават кръвообращението и дори помагат за нормален метаболизъм на кожата.

Самата лампа лесно се използва. Първо нагорещете лицето си чрез пара, за да отпушите порите. След това изплакнете лицето и преминете към обработка с шпатулата. Поддържайте влажно лицето си по време на процедурите. В началото започнете с малък интервал от време и постепенно увеличете до 5 минути. Така ще направите наистина дълбоко и цялостно почистване. Накрая изплакнете лицето си, подсушете и преминете към хидратация с крем.

Както виждате, можете да подарите интересни и полезни подаръци на дамите, които са на 50 или над тази възраст. Всяка жена е специална и носи в себе си младежкият дух и желанието да се поддържа. А когато гледате на нея по този начин, а не като на възрастна дама, то ще спечелите и нейното признание и уважение.

За тези и още много интересни подаръци заповядайте на Grabnete.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара