Hyatt обяви откриването на Secrets Sunny Beach Resort & Spa, Dreams Sunny Beach Resort & Spa, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay, с което Inclusive Collection, част от World of Hyatt, навлиза в трета европейска държава, допълвайки вече съществуващото присъствие на all-inclusive брандовете на Hyatt в Испания и Гърция. Всеки един от четирите хотела вече приема резервации чрез каналите на Hyatt, а членовете на програмата за лоялност World of Hyatt могат да печелят и използват своите точки в новите български обекти.

„С откриването на четирите нови хотелски комплекса в Обзор и Слънчев бряг, ние се ангажираме да въведем нашия най-добър в класа си all-inclusive модел в България“, споделя Хавиер Кол, президент, глобално бизнес развитие и иновации, Inclusive Collection, Hyatt.

Първокласни крайбрежни дестинации в Слънчев бряг

Разположен само на няколко крачки от бреговата линия на Слънчев бряг, най-големия курортен град в България, предназначеният само за възрастни Secrets Sunny Beach Resort & Spa се намира в непосредствена близост до семейния Dreams Sunny Beach Resort & Spa, обещавайки персонализираните all-inclusive удобства, предимства и преживявания, на които гостите са дошли да се наслаждават във всеки от брандовете.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa разполага с 335 стаи за гости и апартаменти с изглед към морето, с Preferred Club опции. Съчетавайки приветлива архитектура и незабравимо преживяване за всяка двойка, този хотелски комплекс предлага три инфинити басейна, един открит басейн с воден бар, до който може да се стигне с плуване, закрит басейн, джакузи, спа център с пълно обслужване, шест ресторанта и четири бара, предлагащи неограничено количество местни и международни алкохолни напитки от най-висок клас. Дейностите на територията на комплекса включват

музика на живо, пилатес, йога,

воден спининг и много други.

Dreams Sunny Beach Resort & Spa разполага с 597 прецизно проектирани стаи за настаняване на двойки и семейства, с Preferred Club опции, семейни апартаменти и достъп до Secrets Sunny Beach Resort & Spa за възрастни. Хотелският комплекс предлага разнообразни дейности както за възрастни, така и за деца, включително пет открити басейна, един закрит басейн, пет ресторанта, пет бара и спортни игрища. По-младите гости могат да се възползват от „Клуб на изследователя за деца” (от 3 до 12 години), „Core Zone клуб за младежи“ (от 13 до 17 години), детска площадка с катерушки и пързалки,

детски басейн с водни пързалки и воден парк.

Като част от характерните за Secrets и Dreams допълнения Unlimited-Luxury®, двата хотелски комплекса предлагат на гостите си разнообразни допълнителни удобства, включително уникални дневни програми и вечерни забавления на живо. Комплексите разполагат и с напълно оборудвани фитнес центрове, като във всеки от тях има спа център от световна класа с продукти на Natura Bissé®. Тези удобства, в съчетание с изключителното разположение на плажа, предлагат на гостите – двойки или семейства, възможността да се потопят в заобикалящата ги култура, докато се наслаждават на разкрасяващите спа процедури, кулинарните преживявания подготвени от шеф-готвачите и персонализираното обслужване известно за хотелите от тези брандове.

Спокойствие на брега на морето в Обзор

Разположени в спокойния крайбрежен град Обзор на панорамния път, свързващ Южното и Северното Черноморие, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay предлагат директен достъп до един от най-дългите плажове в България, в непосредствена близост до градовете Варна, Бургас и Несебър.

AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за гости със спиращи дъха гледки към изгрева и залеза, както и изглед към обширни градини и зелени площи, създавайки невероятно преживяване в уютна и семейна атмосфера. Хотелският комплекс разполага с открит плувен басейн със специална детска част, обширна фитнес зала, три ресторанта с разнообразна гастрономия и три бара, предлагащи на гостите възможност

да се отпуснат с любимите си напитки.

Alua Helios Bay разполага с 318 стаи за гости с балкони с изглед към Черно море. Гостите могат да се възползват от удобствата на два открити басейна – детски и голям, както и на закрит басейн, който разполага с детска част, фитнес зала и спа зона. Хотелският комплекс дава възможност на гостите да персонализират своето преживяване с допълнителни предложения като четири ресторанта и пет бара, които предлагат разнообразни кулинарни специалитети, на които гостите могат да се насладят.

И двата хотелски комплекса разполагат с Astro Club, който предлага подходящи за възрастта занимания за деца на възраст между 4 и 12 години, както и разнообразни развлечения и дейности, на които може да се наслади цялото семейство. За гостите, които търсят по-луксозно изживяване, My Favorite Club предоставя ексклузивни съоръжения и допълнителни услуги в частната зона на комплекса.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара