В общество, в което времето е ценно и всяко преживяване е важно, приготвянето на хляб и печива, на които да се наслаждавате със семейството и приятели, не може да бъде по-лесно, благодарение на новата хлебопекарна за хляб с твърда коричка “Croustina” (SD-ZP2000) на Panasonic.

Укрепване на общуването на семейната трапеза

Печенето на хляб у дома може наистина да активизира сетивата – ароматът, който изпълва стаите и вкусът на топлия, прясно изпечен хляб безспорно са вдъхновяващи.

Кулинарите вече могат да удовлетворят желанието си за приготвяне на пресен, автентичен хляб с твърда коричка, изпечен в собствения си дом, благодарение на „Croustina“ – новата иновативна хлебопекарна на Panasonic.

Въплащаваща 30-годишен опит и иновации, Croustina с лекота вдъхновява кулинарната креативност, като комбинира ключови иновации в печенето; давайки възможност дори на най-неопитния хлебопекар да приготви вкусен хляб.

Приготвянето на храна за семейството никога не е било по-лесно, с помощта на 18-те удобни автоматични програми на Croustina за печене на всичко – от сладкиши, тесто за пица и конфитюр до безглутенов хляб – с натискането само на един бутон.

Благодарение на качеството и възможностите на Croustina, можете също така да избегнете ненужните добавки, захар и сол, като изберете свои собствени здравословни продукти за изключително кулинарно преживяване у дома.

Обогатете усещанията с форма и структура

Според д-р Морган Гай, консултант на Panasonic за бъдещето на храните, формата и структурата са сред най-важните аспекти на храненето и Croustina е специално създадена, за да се погрижи за това.

„Живеем в свят, който във все по-голяма степен е виртуален, целенасочен, еднообразен и дигитален. Търсим форми и структури за допълнителен интерес и удовлетворение; така че формата и структурата се издига на преден план, особено при храните, с все по-голям фокус както върху вкуса, така и върху самото усещане в устата.“

За получаването на перфектна хрупкава коричка при ръчния хляб е необходимо по-твърдо тесто, но с Croustina не е необходимо да прекарвате часове в месене и оформяне. Оптимизираната бъркалка за месене хваща и разтяга тестото, което се задържа от вградените ребра на специално оформената овална тава за печене. Така се постигат постоянно добри резултати, които имитират равномерното месене на най-добрите майстори хлебари, създавайки условия за приготвяне на вкусен хляб с твърда и хрупкава коричка.

Уникални температурни сензори за оптимални резултати

Когато Croustina се включи, два уникални температурни сензора работят в унисон, за да осигурят оптимални условия за втасване на тестото.

Croustina умело използва информацията от двата сензора, за да избере оптималната програма за втасване на тестото и за изчакване, независимо от обстановката. Единият сензор измерва вътрешната температура на хлебопекарната, докато уникален втори сензор измерва околната температура в стаята. Независимо дали печете във влажна или суха среда, можете да бъдете сигурни, че ще получите идеални резултати при печенето.

Майсторски изработена хлебопекарна у дома

Независимо от размера и стила на вашата кухня, новата хлебопекарна се вписва безпроблемно във вашия дом. Проектирана в Европа, Croustina се предлага в елегантен матиран черен или бял цвят, за да се съчетае с всеки модерен интериор. Със стилния си дизайн, тя може да стои спокойно върху всеки кухненски плот и да пече вкусен хляб, сякаш току-що донесен от местната хлебарница.

Благодарение на оптимизираната конфигурация на нагревателите, Croustina наподобява традиционните фурни за хляб. Иновативният отразяващ вътрешен капак и централният нагревател, обграждащ тавата за печене, работят заедно подобно на фурна, като разпределят равномерно топлината до върха на хляба, създавайки винаги хрупкава и автентична коричка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара