Истинска революция в нощния живот в България прави морския клуб Hacienda Beach в Лозенец. Стартът на юбилейния 10-ти парти сезон ще бъде даден на 7 и 8 май с ексклузивни диджей партита в компанията на MR.K, DIMO BG, CHRIS BG, Alexander Savov, MC NAMURO, Silver Ivanov и DJ Burlak.

И тази година в центъра на събитията в Hacienda ще са хората с харизма ((#charizmamatter), тези, които имат силата да бъдат себе си, показват това, което харесват и обичат, забавляват се, танцуват и посрещат изгревите заедно.

„Hacienda винаги е символизирала свободата на лятото, танцуващите и усмихнати хора са нашите посланици. Ето че в 10-ия юбилеен сезон на клуба, решихме да рискуваме и правим истинска революция, като отваряме врати на 7 май. Това е събитие, което отдавна бяхме планирали да се случи, затова каним всички български туристи и се надяваме да ни подкрепят. Ще сме щастливи да посрещнем всички, които искат да бъдат себе си, да усетят соления бриз на нощното море от залива, да дочакат изгрева без да се поставят в рамки и ограничения идващи от очакванията на останалите. За нас основния фокус в Hacienda е морето, музиката и танците. Ще отбележим нашата годишнина с 4 дневен DJ фестивал, в който ще се включат световноизвестни артисти покорили диджей сцените по целия свят. Скоро ще обявим имената им и ще очакваме хората, които обичат лятото и живота. Искам да благодаря на всички колеги от туристическия сектор в Лозенец, които отварят по-рано този сезон именно заради Hacienda“, сподели собственика на клуба Димитър Тодоранов.

В средата на май ще бъдат обявени и акцентите от лятната програма на фестивала „Арт Поток”, който тази година ще се проведе за шести пореден път от 17 до 27 юли, както и международните партньори с които ще си партнира Hacienda през летния сезон.

Гостите на Лозенец и Царево ще могат да се насладят на  амбициозна програма, която ще включва премиери на книги, театрални постановки, изложби, филмови прожекции, срещи с популярни личности от  културния живот на България и изненадващи участия. „Арт Поток“ отново ще постави различните форми на изкуство в разгара на лятото и туристическия сезон.

Тази година гостите на Лозенец ще бъдат очаровани и от новия бохемски ресторант Boho (над Hacienda Beach), който ще посреща почитателите на добрата кухня и морските преживявания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара