Искате ли да усмихнете вашите деца? Онлайн магазин за детски играчки и аксесоари ГУГА прави точно това, а по случай 1 юни подарява 15% отстъпка от всички играчки и аксесоари за бебета и деца. Намалението важи от 30 май до детския празник, включително.

ГУГА е вносител и дистрибутор на голямо разнообразие от модерни спортни, функционални, образователни и развлекателни продукти и играчки за бебета и деца.

стол-за-кола-dadou-0-18-кг

В онлайн магазина може да намерите качествени детски и бебешки колички на “Baby Merc” и столчета за кола на испанската фирма “BabyAuto“, както и богата гама от забавни и образователни дървени играчкина (на“Classic World ), балансиращите немски колеленца с марка “Puky”, страхотните разноцветни тротинетки “Globber” и аксесоари за тях, едрогабаритни пластмасови камиони с марката“Wader” и други.

дървена-маса-работилницаИграчките са качествени, с безопасни бои, някои развиват моториката на бебетата, а други мисленето и въображението им (конструктори, музикални, учене на цифри и букви).

Може да намерите и текстилни изделия на полската фирма „EKO”, както и многобройни аксесоари за баня „Maltex” и изобилие от плажни играчки.

GUGA-logo-transperantЗа повече информация: http://www.guga.bg/bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара