Оригиналният правопис е запазен.

Родителите оби4ат децата поради при4ината 4е има някой който прили4а на тях.

Всеки 4овек се страхува от смъртта, тя за всеки е много стра6на. 4овек иска да остане завинаги на земята. Детето пораства. И прили4а на родителите си. Така 4е добрият родител у4и детето да бъде въспитано.

Мама ми каза веднъж когато аз я попитах дали я е страх от смърта. Тя отговори: Понеже имам деца, не ме е. Но как така? Я попитах. Тя отговори: Те са копия на мен и на ба6та ти. Затова не ме е страх. Това е много мъдро помислих си аз.

Така си и бе6е.

Мен много 4есто ме хва6та страх от смърта. Но си спомням думите на мама. Тя винаги казва 4е трябва да имаме деца. Хората които не могат да имат много страдат. Те завинаги си тръгват от земята.

Имам една приятелка която може6е да бъде много готина. Но родителите и (по скоро ба6тата) я нау4иха без да искат, но го направиха с отно6енията си. Тя в резултат на това запо4на да се притеснява много от други хора. Когато идва в нас, тя се държи единствено с мен 4ове6ки. В нейното семейство, ба6тата бие майката.

Но сега трябва да запи6а това от друга гледна то4ка.

Това което 6те напи6а тук 6те бъдат основните видове родители.

Домакинята и работливия

Тя е ве4нозаета – в едната ръка бърсалка за прах, а с другата бърка супата. С едното си ухо слу6а тъжните историй на голямата си дъ6теря, докато в другото гърми музиката на малкия и син.

Той работи до късно и винаги е изморен. Когато се върне вкъ6ти капнал от умора, о4аква да намери ти6ина и спокойствие, ве4еря на масата, да се гледа любимият му филм (сериал) но за не6тастие не винаги е така както иска!

4истачката и мърльото

Мръсотията и бъркотията са най-големите врагове на тази майка. Тя те наблюдава, така 4е не оставяй и тро6ица след себе си!

Той е магнит за лекета! За ни6то на света не може да вземе не6то и да го сложи на мястото му! Не го прави наро4но просто не може. Между тях се слу4ва все това той цапа където тя из4исти, тя 4исти където той изцапа.

Майката вегетарианка и всеядният татко

Тя само яде здравословна храна като хляб Бонус и салата от краставица. Не дава да се яде 6околад и чипс никога, за6тото е много вредно за здравето и зъбите.

Той може да изяде много храна!!! Колкото по-неполезна толкова по-добре!!! Но майката го дебне.

Лошия татко и лудата майка

Тя е най-грижливата майка която се среща. Винаги те пита какво ти е как си даже малко досажда. Тя заради теб ще направи вси4ко което може. Тя те пита защо си тъжен пита какъв е проблемът.

Той не се интересува от теб. Прави се 4е те оби4а но не е така. Само го прави за да не го остави жена му. Той иска да е добър баща но се лъже жестоко. Никой не го иска но такова е положението.

Мързеливите родители

Те се правят на умни пред тебе, но не са изобщо. Не ги е грижа, пият, пушат, прибират се късно а ти ве4е си заспал. Те не се разбират и винаги бащата се моли да се върне защото майката го е изгонила. Те са пияници. Не си искал да са ти родители те са ти голям проблем.

Работната майка и грижовният татко

Професията и е толкова важна 4е по4ти не се прибира. Тя само говори по телефона. Появява се по някое време вкъщи като призрак.

Той се превръща в лели4ка от момента когато се върне от работа. Грижи се за децата и животните. Ама не го бива много.

Да знаеш не се забърквай в ужасни караници с родителите си. Пожелавам ти късмет с тях!!!

Ружа е на 9 години, учи в училище за чужди езици и изкуства. Свири на пиано, има 3 сестри и 3 кучета. Обича да чете и понякога да пише.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара