За децата не съществува “лимит” на игрите. Те могат да се забавляват непрекъснато и изпитват истинско удоволствие от това. Начините да го правят са много, но сред най-вълнуващите и любимите за всички момичета и момчета са приключенията с акумулаторните коли и джипове, които изглеждат досущ като истински превозни средства, макар и да работят с батерии. Подобни детски “играчки” гарантират уникалното преживяване в парка, което ги прави все по-купувани и популярни, разказват от онлайн магазин Baby.bg.

Защо децата обичат да играят с акумулаторни коли и джипове

Акумулаторни коли

Най-малките обожават движещите се играчки, които могат да се управляват с дистанционно. Играта с тях им носи не само висок градус на настроение, но и развива у тях някои полезни умения, като координация, стратегическо мислене, въображение и др.

Ако до този момент вашето момче или момиче е свикнало да се занимава предимно с малки по размери превозни средства с дистанционно управление, то е време да преминете на по-горно ниво и да му предложите такива в реални размери! Това може да бъде акумулаторна кола, джип или мотор, предназначени за деца от 1 до 12 години. Има двуместни и едноместни модели, но на който и да се спрете, разходката в парка повече никога няма да бъде същата…

Как да изберем подходящ модел

Изборът на подходящ модел е предхождан от предварително проучване на това какво се предлага в търговската мрежа и къде има най-изгодни намаления и промоции за нови продукти. За да изберете лесно джип или лек автомобил с дистанционно, вземете предвид следните параметри:

  • Начин на управление – с дистанционно или педал, както и комбинирано (и по двата начина). Батерията би могла да бъде с различен волтаж, като стандартът е между 6 и 24 волта;
  • Дизайн на акумулаторната кола или джип – тук говорим не само за модела превозно средство, но и за функционалните му възможности. Важно е гумите да могат да се движат във всяка една посока без никакви проблеми, да осигуряват гладко и приятно возене, а мястото за сядане и “интериорът” да са комфортни;
  • Допълнителни екстри – оборудването на детския автомобил би могло да включва удобства и ефекти, като клаксон, индикатор за мощността, USB слот и други джаджи за едно още по-вълнуващо преживяване. 

Акумулаторните коли и джипове се предлагат в доста разновидности, но общото между тях е, че всички те работят със зареждане на батериите. Много е важно да съобразите възрастта и теглото на детето, когато избирате подобно занимателно устройство за малчугана. Развиваната скорост е също важен критерий за избор, като тя може да бъде от 1 до 5 км – според предназначението на акумулаторната кола или джип. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара