За пета година кампанията „Пожелай си!“ на клиника New Life – Пловдив направи възможна мечтата на две български семейства с репродуктивни проблеми, като дари ин витро процедури. Тази година „Пожелай си!“ протече с позитивни послания по време на кампанията, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки.

На връх Бабин ден – денят на родилната помощ, „Пожелай си!“ сбъдна най-съкровената мечта на Пепа Грозева от Пловдив. Броят на коментарите под нейната снимка, която изпрати за кампанията, е 5363. Безплатна ин витро процедура с включена стимулация ще получи и Таня Бончева от Пловдив, която взе участие в благотворителната инициатива с позитивна и емоционална снимка в духа на коледните чудеса.

Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на лечебното заведение.

И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара