Ученици от Професионалната гимназия по електротехника и автоматика, събрани в организацията „Деца помагат на деца“, организират благотворителен концерт на 28 ноември. Целта им е с парите от продадените билети да помогнат за скъпото лечение на 4-годишния Емо, който страда от тежък вид костно-мозъчен тумор.

emo

Концертът е в Синдикалния дом на културата на транспортните работници на бул. „Мария Луиза“ 106. Участие ще вземат ансамбъл „Българани“, вокална група „Мелодия“, танцова формация „Блясък“, Мирослав Коджабашев и други млади таланти. Билети могат да се купят от страницата на организацията „Деца помагат на деца“. 

Емо е само на 4 годинки и вече е преминал през редица изпитания, но може да срича и да брои. Иска, разбира се, да стане голям! През месец юни му е поставена диагнозата Сарком на Юинг на дясната лопатка в ортопедичната клиника в Горна баня. От болницата обаче казали, че не могат да лекуват това заболяване на толкова малък пациент, нямат достатъчно опит в това, но и няма друга болница в България към която да насочат Емо.

Фондът за лечение на деца в чужбина отказва помощ на Емо и семейството му сега се опитва да събере нужните пари за лечение в Турция.

Ето начините с които можете да помогнете:

1. Превод по дарителска сметка в Райфайзенбанк:
IBAN – BG41RZBB91551007400206 (BGN); BIC – RZBBBGSF; /Преводите автоматично се превръщат в лева/
Титуляр: Емил Ангелов Каров

2. Превод чрез PayPal: birityyy@abv.bg

3. Поставяне на дарителски кутии – Всички желаещи да пишат лично съобщение на официалната страница на кампанията „Заедно за Емо“

4. Организиране и съдействие за организиране на всякакви благотворителни прояви.

5. Включване в благотворителният базар в групата за Емо.

6. DMS – Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS EMO на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

За връзка с майката на Емо: Бистра Кирчева

Facebook Twitter Google+

0 Коментара