Серията от онлайн издания на „Форум бременност и детско здраве“ продължава да дава актуална и навременна информация на бъдещи и настоящи родители. На 27 юни, от 16:30 часа, ще се проведе третото онлайн издание, която ще се излъчва на живо в сайта на Puls.bg.

Сред акцентите в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст. Кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години, необходими ли са допълнителни изследвания, които бъдещите майки над 35 години трябва да направят ще разясни д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“.

Този път „Форум бременност и детско здраве“ ще даде думата на опитен професионалист, който ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката и дали това е мисия възможна. По темата водещата на форума Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg, ще разговаря с обичаната от много жени – Емилия Казълова.

Третото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg ще разгледа още една актуална тема, с която все повече семейства се сблъскват – детски алергии. Кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето – отговорите ще даде алергологът д-р Тихомир Мустаков.

Във всяко онлайн издание „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. На 27 юни за майчинството ще говори певицата и актриса Йоана Драгнева.
По време на новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъдат обявени и победителите в класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“. За пета поредна година родители отличиха медиците и родилните отделения, които през годините са спечелили доверието им по време на бременността, раждането и грижите за децата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара