Най-големият семеен форум “Академия за Родители” отива за първи път във Варна на 15 октомври в детския център „Мама и аз“, за да поговори с майките и татковците за здравето, възпитанието и образованието на децата.

_MG_5934

“Академия за Родители” вярва, че родителите стават добри майки и бащи, а не се раждат такива, и затова им помага на родителите да намерят обективна информация и ресурси, които да им помогнат да отгледат деца с добро здраве, ценности и амбиции.

Организаторите са предвидили над 20 лектори, над 25 организации и повече от 18 разнообразни работилници за децата.

Ла Лече Лига ще разкаже за първите дни с бебето, с Карин дом ще се обсъжда ролята на родителя в ранното детско развитие, д-р Филева от „Св. Петка“ ще обясни каква е профилактикта на детското зрение. Други теми на форума са: хомеопатията, дигиталният свят на детето и страшните приказки за лека нощ.

За най-малките посетители са подготвени разнообразни работилници – страшни пирати от Дания, които ще покажат на децата колко е лесно да програмираш; Хлебни къщи пък ще месят хляб с малчуганите; а всички пространства в детски център “Мама и аз” отварят врати и децата ще могат да пробват музикална гимнастика, рок училище, арт ателие, занимания по музика и изкуство.

Събитието е безплатно, с предварителна регистрация.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара