Поради измами в гласуването за рецепта в кулинарния ни конкурс дисквалифицираме обявения победител – а именно рецептата Пролетна салата от Деси. Внимателният анализ на данните от сървъра ни показват стотици гласувания от един и същ IP адрес и устройство, което не можем да приемем за честна игра.

За съжаление, същото е положението и с рецептата, която остана втора по брой гласове – Миш-маш. От Илина Стоянова. Много от нейните гласове също са генерирани от един и същ IP адрес и устройство.

Измамата с гласовете беше видяна от много от вас, читателите, както и от нас, особено в последния час преди края на гласуването, когато двете участнички събраха изведнъж стотици гласове. На двете дами изпратихме разпечатки от данните от сървъра за гласуванията.

ribagina

Третата рецепта по брой гласове е Сладкиш с ягоди и шоколад. От Сия Рибагина. Рецептата трупаше гласове ритмично през целия период на гласуването и в сървъра ни няма данни за гласуване от един и същ IP адрес. Тя получава едната награда – мощен и красив иноксов робот SBR1000E от Gorenje, с който може да смила, да реже на парченца или да изцежда сок.

sbr1000e-300x306

Изборът на журито е за рецептата на Ивелина Петрова Rabbit Hill. Тя печели същия робот.

Честито на Сия и Ивелина!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара