Оказва се, че формата и изпъкналостта на дупето вълнува много дами. Много от тях не харесват естествените си извивки, а други търсят корекции, за да подобрят свързаната с възрастта загуба на обем. Тъй като с времето кожата на тялото също се променя и отпуска, появяват се стрии, неравности и целулит.

Дерматологът д-р Самер Шокър от естетична клиника Amber Beauty Club сподели, че една от любимите процедури на неговите пациенти е повдигането на дупе и оформяне на ханш чрез филърите HYAcorp.

“Абсолютно революционен продукт за оформяне на различни части на тялото. Всички пациенти са 100% удовлетворени от постигнатия резултат. И все повече хора предпочитат минимално инвазивните процедури за тяло спрямо хирургичните интервенции заради по-бързото възстановяване и липсата на болничен престой.“

Моделирането на дупето е силно персонализирано в зависимост от търсения естетичен ефект. Но с тези филъри корекцията е незабавна, надеждна и предсказуема на 100%. Инжекционната процедура може да се прилага както за подобряване на обема и формата, така и за изравняване на повърхността. Филърите усъвършенстват кожата, особено при наличие на посттравматични белези и целулит. Действат като абсорбируем течен имплант за постигне на максимално естествени резултати.”, обяснява дерматологът.

Процедурата е чудесна алтернатива на хирургичния лифтинг и поставянето на импланти. Филърите HYAcorp са разработени на основата омрежена биосъвместима хиалуронова киселина от неживотински произход. Безопасни са и са одобрени за приложение специално за тялото. Уникалният им състав осигурява максимално естествени и дълготрайни обемни резултати при моделиране и оформяне. Успешно се прилагат и за увеличаване релефа на прасците и гърдите при мъжете, за контуриране на ръце и корекция на неравности след липосукция. Изключително ефективни са за намаляване и заличаване на целулит.

Реконструкция на гърди

HYAcorp се използват и за реконструкция на гърди след оперативни интервенции при пациенти с рак, самостоятелно или в допълнение към други реконструктивни процедури. Жени, които са загубили обем поради кърмене или след редукция на тегло, също могат да се възползват от инжекционно моделиране с филъри вместо операция за увеличаване.

Разбира се, поставянето на хиалуронови филъри в различни части на тялото изисква подходяща техника от обучен и опитен инжектор. Процедурата отнема от 45 минути до час. Безопасна и безболезнена е, а ефектът продължава до 2 години. В зависимост от целите и за най-добри резултати са необходими 2-3 сесии. Д-р Шокър препоръчва на пациентите в рамките на месец да преустановят спорта и да следват стриктно всички съвети и инструкции на специалиста.

Комбинация на Morpheus8 с филъри

За заличаване на стрии и за още по-драматични резултати д-р Самер Шокър комбинира две процедури – радиочестотна микроиглена терапия с Morpheus8 с инжектиране на филъри HYAcorp. Апаратната терапия с радиочестота стана изключително популярна в социалните мрежи, след като Ким Кардашиян публикува в Инстаграм профила си, че я използва за стягане на зоната на корема. Микро убожданията задействат естествената реакция на тялото да се самолекува. Засилва се производството на нов колаген и еластин, които уплътняват и трансформират текстурата на кожата. Стриите се заглаждат, а контурът и обемът се подобряват. Зоната се лифтира и стяга. Резултатите се разгръщат за няколко месеца, когато се инжектират и филърите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара