Ежедневието ни е като безкраен тест за издръжливост, в който всяко следващо ниво ни прави по-завършени и ни доближава до божественото. Животът ни е вечно състезание по пътя към еволюцията и съвършенството.

Жената на новото време иска да изживее дните си спонтанно и пълноценно. Тя не просто се грижи за външността си, а е превърнала красотата и младостта в култ. Тя рядко греши. Взима правилни решения, защото модерната жена е информирана. Търси и дискутира технологичните новости и удобства, които много по-бързо да я доближат до мечтания идеал, оставяйки у нея удовлетворение.

Смартфонът, мобилната интернет връзка, GPS навигацията, всички нови технологии – включително и модерните лазери за борба с окосмяването, категорично присъстват в живота на съвременната жена. А красивата, здрава и секси кожа е основна неопровержима предпоставка за перфектна визия. Редовното бръснене и мъчителната коламаска са на път да бъдат забравени и оставени в миналия век.

ПРЕДИМСТВАТА НА ЛАЗЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ:

Предвидимост и висока ефективност

Еволюцията на технологиите налага на жената ново мислене и приоритети. До 1997 г. светът познаваше 3 основни метода за епилация – коламаска, бръснене и електрически епилатор. Общото между трите е, че са рутинно повтарящи се занимания и нито един от тях не унищожава космите. Докато лазерната епилация може да премахне окосмяването по тялото, ефективна е и с дълготрайни резултати. Лазерите елеминират космите, като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, а с времето изтъняват и изсветляват.

Щастливите клиенти на лазерен център Versus потвърждават за огромно редуциране на окосмяването след проведен курс процедури с модерните лазери.

Здрава кожа и прецизност

Резултатът от бръсненето е тежка сухота и лющене на кожата, а при по-агресивни методи като коламаската се появява дразнещо зачервяване и растящи навътре косъмчета. Светлината, която лекарите на Versus прецизно използват, не предизвиква никой от по-горните неприятни ефекти, а кожата остава гладка и нежна.

Скорост и време

В едно общество, в което времето е пари, а ролите на жената са многобройни, всяка минута е ценна. Лазерната епилация унищожава космите светкавично. За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута за по-малки зони до половин час за по-големи части от тялото. Пести се време и не остават никакви лепкави участъци след процедурата.

Във Versus епилацията с лазер на бикини зона е в рамките на главозамайващите 5 минути и се извършва средно през 60 дни. Сесията на 1/2 крака трае 15 минути, на ръце – 10 минути, а на подмишници само 1 мин.

Спонтанност

За жената със съвършено гладка кожа не съществува бельо табу. Тя може да избере най-изрязаните и иначе скандални модели. Всеки ден от седмицата се чувства комфортно, защото не се безпокои за пораснали или враснали косъмчета. Винаги е готова за игри и във всеки момент може да покаже нежност към любимия мъж. Тя не носи камуфлажни тъмни чорапогащници и не слага силен грим в отчаяни опити да скрие космите. С помощта на лазерите модерната жена никога не е била по-естествена и импулсивна.

Безгрижие и ново самочувствие

Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях прибавят нова доза самочувствие и увереност. Без огромни усилия епилираната с лазер жена се чувства и изглежда така, както винаги е мечтала.

От лазерен център Versus гарантират, че ще се влюбите в новата си кожа. Убедени са, че ще намерите нови интересни предизвикателства, в които да инвестирате цялото спестено време от лазерната епилация. Уверяват ви, че да се обезкосмявате с лазер, е едно от най-добрите решения, които някога сте взимали за себе си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара