Омагьосани от красотата на природата, с невероятни аромати и приказни опаковки, The Body Shop ще посрещне първата си Коледа у нас. Празничното настроение вече е обзело британския бранд в цял свят, а тематиката тази година е вдъхновена от магичната гора и нейните тайнствени обитатели.

Началото на The Body Shop е поставено от Анита Родик през 1976 г. Компанията е известна със своята висока етика по отношение на опазването на човешките права и грижата за природата. The Body Shop е първата международна козметична марка, която се заема с въпроса за тестването на козметични продукти и съставки върху животни. В полза на кампанията „Forever Against Animal Testing“ компанията успя да събере 8 млн. подписа за европейска забрана на опитите върху представителите на фауната.

Почитателите на The Body Shop у нас ще могат да се насладят на лимитирана коледна колекция, съчетаваща най-различни продукти, които се продават както поединично, така и във впечатляващи подаръчни комплекти.

Несъмнено най-атрактивен и желан сред тях ще бъде коледният календар. Преди повече от 15 години The Body Shop лансира първия в света адвент календар с продукти за красота. Днес този тип комплекти са сред най-горещите тенденции в световен мащаб, а също и неоспорим бестселър на The Body Shop.

Тази година триото луксозни коледни календари са изпълнени с емблематични натурални продукти с омагьосващи аромати, които ще ви накарат да се почувствате по-близо до природата. С този комплект всеки ден ще можете да се наслаждавате на различен продукт, за да посрещнете празниците в пълния си блясък. Календарите предлагат изключително разнообразие от продукти,различни във всеки от трите вида.

The Body Shop ще ви улесни и с избора на подаръци за близките. Ще откриете страхотни коледни комплекти за НЕЯ и НЕГО. Видовете козметика, които са комплектовани, също са разнообразни, така че можете да изберете от кремове за ръце с коледни аромати до пълна серия грижа за цялото тяло.

Количествата продукти и комплекти от празничната серия са ограничени, така че побързайте. Коледната кампания на The Body Shop е активна и онлайн, така че можете да се включите със снимки на любимите си празнични продукти с #омагьосаниотприродата #enchantedbynature #thebodyshopbulgaria.

След успешното стъпване у нас с отварянето на магазини в The Mall и Paradise Center, на 3 ноември The Body Shop открива и своя трети магазин – в Serdika Center, от 11 ч. За първите клиенти са подготвени специални изненади.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара