Няма значение кой размер дрехи носите, когато те са избрани правилно и отговарят на формите ви, ще изглеждате чудесно.

debeli (2)

Мъжки дрехи

Когато дамската дреха е скроена по модел на мъжките такива, тя стои чудесно и много стилно. Но когато носите дреха, направена да бъде ползвана от мъже, ефектът е напълно противоположен.

Все пак сте наясно с разликите във физиката между двата пола, нали?

Много популярен модел дънки са типа boyfriend. Те имитират мъжки модел дънки, но са съобразени с извивките на женското тяло. Ако обуете неговия панталон може да ви бъде тесен в ханша и дупето, с дълги крачоли или ще ви стои като чувал.

Лошо качество

Когато купувате дадена дреха, винаги обръщайте внимание на материята, от която е изработена. Нискокачествените такива може още след първото пране може да се разтеглят и да загубят формата си. Тогава няма начин да стават за друго, освен за носене вкъщи или по време на пролетното почистване.

Повечето евтини дрехи са такива, за съжаление.

Раздърпаната блуза стои сякаш сте занемарили външния вид и не ви интересува с какво сте облечени, а всъщност може и да е съвсем нова, претърпяла само едно-две пранета.

Малък размер

Прилепналите дрехи с подходящи стилни обувки,разбира се, са много секси, когато оставят нещо и на въображението.

Но, ако смятате, че като носите малък размер дрехи, постигате същия ефект, това не е съвсем така. Тесните дрехи се набират нагоре, смъкват се, притискат формите, впиват се в кожата, не стоят добре и никак не са удобни.

Това, че дрехата ви е малка, създава впечатление, че тялото ви е с доста повече килограми, отколкото всъщност е.

Избирайте дрехите си внимателно, инвестирайте малко по-голяма сума в качество, което ще издържи по-дълго време и пробвайте дрехите, не се страхувайте от загубата на няколко минути в пробната на магазина.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара