Натиска копчето и шумът от сешоара рязко преминава в красиви секунди тишина. Точно като онзи момент, в който големият град въздъхне и ти оставя време да превъртиш деня в нощ от кристално ясни мисли. За секунда погледът и се спира върху логото на входа – Inspire by {Gabriela Hristova} в елегантен шрифт в черно.

„За мен фризьорството е преди всичко мечта и  амбиция за непрекъснато развитие. Понякога е много важно някой просто да застане до теб и да те кара да усещаш тази мечта споделена, възможна и жива.

Без гръмки обещания, съвсем в сегашно време, да ти даде всеки ден истинско вдъхновение и подкрепа да я сбъдваш по най-красивия възможен начин. Inspire e мой партньор в това вълнуващо пътешествие и за мен е гордост да виждам името си до марка, готова да направи всичко за професията и сбъдването на мечтите ни.“, споделя Габриела Христова, мениджър на пилотния салон от концепцията Inspire By.

Inspire By е концепция на Inspire, първата веригата с бизнес клас позициониране на салоните си у нас, която възнаграждава топ талантите на марката и им дава възможност да имат собствен салон като продължаващ етап от кариерното им развитие. Салоните с тази концепция носят името на утвърдените професионалисти на Inspire и им предоста
вят напълно безплатен достъп до бизнес модел и знания от ново поколение – от технологичното ноу хау за авторско обслужване и управление на качеството, цялостна система за отношения с клиенти, модерен маркетинг и централни комуникации, през софтуера за онлайн записване и управление на часове до вътрешната организация и множество мотивационни и артистични програми за обучение и развитие на екипите.

„Салонът е отворен от помалко от година, а в него вече работят 5 страхотни професионалиста, бизнесът непрекъснато нараства, дори по-бързо от най-смелите ни прогнози. За мен е изключително важна средата, която създаваме и споделяме в Inspire; това, че всички сме посветени на непрекъснатото усъвършенстване, обучение, на откриване на следващото „голямо“ нещо.“, допълва Габриела Христова, чийто салон Inspire e позициониран в една от сградите със знакова бизнес премиера за миналата година – Grafix на бул. Цариградско шосе. Научи повече за първата верига с бизнес клас салони у нас и концепцията Inspire By на inspirebg.com.

Открий своя цвятв салони INSPIRE: Business Park Sofia, сграда 2, тел. 0888 88 97 46 сграда GrafiX, бул.  „Цариградско шосе”  54 Б, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21 или на inspirebg.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара