Козметичните марки щедро използват думата „революционен“ за новите си продукти – къде удачно, къде – не. Има обаче едно откритие, което категорично заслужава това определение – мицеларната вода Sensibio H2O, представена ни от BIODERMA преди 25 години.

Тя завинаги промени света на козметиката – не се сещам за дермокозметична марка, която днес да не използва силата на мицелите в продуктите си за почистване на кожата. Мисля, че не познавам и жена, която да не се доверява за почистването на кожата на лицето си на мицеларната вода – и то тази на BIODERMA.

20-годишната ми дъщеря не пропуска да ми напомни, че
голямата розова бутилка е на привършване – за нея премахването на грима, почистването на лицето и мицеларна вода са синоними – от деня, в който за първи път сложи спирала на миглите си.

Поне три приятелки, живеещи в чужбина, си тръгват всяко лято от България не само с лютеница, луканка и чубрица в куфарите, но и с промо комлекти от големи бутилки Sensibio H2O (твърдят, че промоциите си заслужават допълнителния килограм в багажа).

Виждали сте цвета на тампончето, след като сте почистили лицето си в края на деня, нали? Аз лично усещам как премахвам не само мърсотията от градските улици, но и стреса. Разкривам чистота, която е нужната основа, за да се погрижа за кожата си. И ми става по-лесно да се погрижа и за душата си вечерта, у дома… Психолозите могат да го обяснят.

Почистването на кожата днес далеч не е само отстраняване на грима. Климатичните промени имат пряко влияние върху всекидневната хигиена на кожата, която вече придобива друго измерение: борба срещу замърсяването и неговите последици. Уникалната биомиметична формула на
Sensibio H2O почиства в дълбочина – елиминира 99% от грима, 98% от фините частици и 78% от тежките метали, без да нарушава естествения баланс на кожата и й позволява да се противопостави на външните фактори, като я защитава и предпазва.

Sensibio H2O олицетворява екобиологичния подход на марката.
Екобиологията защитава екосистемата на кожата като  подсилва естествените й механизми и вместо да хипертретира проблемите й, я учи как сама да функционира правилно. С уважение към всяка специфика на кожата, към всяка нейна нужда.

Sensibio H2O празнува четвъртвековен юбилей с изключително силното послание: „Вашият избор заслужава уважение, вашата кожа също.“ Именно уважението към изборите ни – да живеем, както душата ни повелява, без да правим компромиси заради наложени модели – е в основата на женската ни свобода. А здравата кожа е една от причините за щастието ни по пътя!

Честит юбилей, Sensibio H2O!

Повече за кампанията на bg.respectmychoices.com.
#RespectMyChoicеs

Facebook Twitter Google+

0 Коментара