„Нежно розово, като отражението на последните слънчеви лъчи в пухкавите облаци, видяно през кристалната прегръдка на някое младо шардоне.“ Не са много цветовете, които започват така красиво. Единствената верига с бизнес клас салони за красота у нас има своето специално вдъхновение за цвета на косата ви. Той се създава специално за вас, с вдъхновение, което ви докосва, по „мерките“, които колористите на марката вземат след прецизна диагностика.

Наричат този подход color design – авторска услуга, включваща уникална комбинация от техники на оцветяване, която Inspire развива като свой патент. Колористите на марката поглеждат отвъд номерираните тубички с боя и създават за всеки клиент специален ритуал на оцветяване, подчинен изцяло на спецификата на косата и желания краен резултат.

Тази впечатляваща прецизност към цвета и детайла откриваме и в 4-тия салон от веригата Inspire, който отвори врати в бизнес сграда МобиАрт на ул. Сребърна 2, срещу Paradise Mall. Новият обект е част от уникалната за България концепция Inspire By и предлага пълното меню на веригата с

ексклузивна грижа за косата и маникюра.

Интериорът продължава елегантната линия на марката с изчистени минималистични линии в прегръдката на скандинавски уют. И тук откриваме мекия нюанс на светъл орех в контрастно съчетание с типични за индустриалния дизайн похвати. Салонът разполага с 6 фризьорски места, color design зона за оцветяване и терапии с грижа от висок клас, маникюрен кът. Пространството е разпознаваемо с красивите 4-метрови витрини, гледащи към кръстовището на бул. „Черни връх” и ул. „Сребърна”.

А декември изглежда като перфектния момент за промяна на цвета в Inspire. Заедно с отварянето на новия салон веригата обяви и традиционната си Коледна кампания със страхотни подаръци – продукти за коса и безплатни процедури. Повече за авторската услуга color design, новия бизнес клас салон и празничната кампания на веригата можеш да откриеш на inspirebg.com.

Адреси на салони Inspire:

ул.”Сребърна” 2, кв. „Хладилника”, тел. 0888/ 887 2 52
ул.”Пирин” 91, кв.”Манастирски ливади”, тел. 0888/855 705
бул.”Цариградско шосе” 54Б, бизнес сграда GrafiX, тел. 0879/ 192 021 Бизнес парк София,сграда 2 тел. 0888/ 889 746

Facebook Twitter Google+

0 Коментара