UFO масажор

UFO e интелигентен масажор за супер зареждащи 2-минутни СПА терапии с маски. Вместо обичайните 20 минути с маска, една процедура за лице с UFO 2 отнемa по-малко от 2. Нежната и високоскоростна термотерапевтична технология заедно с T-звуковите пулсации незабавно омекотяват и подготвят кожата за дълбоко абсорбиране на съставките на маската.

Процесът на нагряване отваря порите, което позволява на активните съставки да проникнат по-лесно. Устройството предлага терапии с пълноспектърна LED светлина, която помага за справяне с различни несъвършенства като бръчки, неравномерен тен или раздразнение. 8-те различни LED светлини имат разнообразни свойства, които ви позволяват да създадете персонализирано, целенасочено лечение. Масажът с ръце е заменен от T-звукова технология, която с 10 000 импулса в минута осигурява на лицето нежен масаж, който освобождава мускулното напрежение и намалява появата на фини линии и подпухналост. Освен това тя подпомага абсорбирането на активните съставки на маската. Криотерапията на UFO 2 мигновено охлажда кожата и ѝ придава по-стегнат вид с повдигнати контури. Минимизира появата на пори и намалява подпухналостта. Кожата изглежда подмладена, по-гладка и сияеща от пръв поглед!

LUNA 3 четка за лице

LUNA 3 Plus е интелигентно почистващо устройство за лице. Това е единственият уред в света, който предлага термопочистване на лицето, тонизиране с микроток и стягащ анти-ейдж масаж – всичко това в една интелигентна джаджа.

LUNA 3 Plus е единственият уред, който е оборудван както с термо функция, така и с микротокова технология, които ви позволяват да се грижите за кожата си по начин, който досега бе достъпен само в козметичните салони. Това професионално устройство генерира топлина, която в комбинация със звуковите пулсации и меките силиконови влакна буквално „топи“ замърсяванията и излишното омазняване на лицето. След това концентрираните и напълно безопасни микротокови пулсации възстановяват младежкия вид и естественото сияние на лицето. За идеално чиста и стегната кожа без бръчки. Подходяща и за мъже, предлага се и в мъжки вариант.

ISSA 3 – 4 в 1 грижа за устата

ISSA 3 е силиконова висококачествена звукова четка, която осигурява пълна грижа за зъбите, езика, бузите и венците – грижа 4 в 1. Интелигентен шведски дизайн, 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки с четина, разполага с 11 000 T-звукови пулсации в минута с иновативна, хибридна глава на четката, която прави измиването на зъбите още по-ергономично и позволява да се мият с лекота, използвайки естествени ръчни движения, като същевременно осигурява превъзходни резултати, несравними с електрическите модели.

Четката се препоръчва от стоматолози, заради нейните клинично доказани  резултати: 140% подобрение на състоянието на устната хигиена и премахване на 30% повече плака от ръчната четка за зъби, като по този начин се намаляват шансовете за развитие на гингивит. ISSA 3 работи безупречно 365 дни с едно USB зареждане, което я прави идеален спътник, където и да пътувате. Бори се с плаката, но е внимателна към венците.  Изработена е от медицински силикон от висок клас, който, за разлика от пластмасата се разгражда, а и не задържа бактерии.

С 11 000 звукови пулсации в минута ISSA 3 превъзхожда електрическите четки 4 пъти, тъй като те имат глави, които се въртят със скорост от около 2500 до 7500 удара в минута в сравнение с около 300, когато миете зъбите си с обикновена четка. Подходящ подарък и за мъже.

Всички продукти на Foreo можете да откриете на www.foreo.com и www.notino.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара