Eucerin създаде ултралек слънцезащитен гел-крем за всички типове кожа, който предоставя незабавно сухо усещане,  без лепкави и мазни остатъци, без полепване на пясък след употреба и с допълнително подсилена устойчивост на вода и потене.

Eucerin Sun Oil Control

Същевременно, благодарение на Advanced Spectral Technology, Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е безкомпромисен в защитата на кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи.

Eucerin Sun Oil ControlСлънчевата защита е определяща за здравето на нашата кожа непосредствено и дългосрочно. Как обаче да я ползваме ежедневно, ако слънцезащитните продукти предизвикват дискомфорт?

Според проучване на Eucerin, хората най-често се отказват да ползват слънцезащита, поради това че някои продукти често са твърде гъсти, нанасят се трудно, попиват бавно, оставят неприятни остатъци и след нанасянето им кожата се усеща лепкава.

Това означава, че ефикасността на слънцезащитата е безсмислена, ако формулата отблъсква хората и те просто не я ползват.

Затова Eucerin разработва слънцезащитни продукти, които хората да обичат да ползват.

Eucerin® Sun Oil Control

Новият Eucerin Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH е повече от слънцезащитен продукт:

  • той се нанася лесно, попива бързо, без лепкави и мазни остатъци;
  • чрез комбинация от масла и матиращи пигменти, иновативната Oil Control технология предоставя незабавно сухо усещане на кожата;
  • благодарение на анти-пясък свойствата на продукта, пясъкът не полепва по кожата след нанасяне на гел-крема;
  • допълнително подсилената устойчивост на вода и потене (налична при варианта на продукта с SPF50+) означава, че формулата ще остане да действа и няма да се отмие, докато плувате или при първи признаци на потене. За да запазите първоначалното ниво на защита, е важно да нанасяте продукта отново.

Така леката формула превръща честото ползване на гел-крема в удоволствие. А с това си осигурявате ненадмината слънчева защита защото чрез комбинация от широколентови и фотостабилни UVA и UVB филтри гел-кремът предлага слънцезащита на ниво, по-високо от минималните изисквания на ЕС. Съдържа също антиоксиданта Ликохалкон А за неутрализиране на свободните радикали, които UV лъчите и високоенергийната видима светлина (HEVIS) предизвикват, и Глицеритинова киселина, чиято роля е да подпомага собствените механизми за възстановяване на ДНК на кожата.

Eucerin® Sun Oil Control Слънцезащитен гел-крем за тяло DRY TOUCH може да си използва при всички типове кожа и има клинично и дерматологично доказана отлична поносимост дори при чувствителна, мазна и склонна към акне кожа. Продуктът е подходящ и за деца над 3 години

Facebook Twitter Google+

0 Коментара