Ако можеше да говори, косата би си пожелала повече грижа, повече хидратация и подхранване през летните месеци. APIVITA поднася цялостна терапия за изтощената от летните приключения коса в три стъпки – маска, шампоан и балсам. Нека дадем думата на своята коса и се погрижим за нейното здраве!

Bee Hydrated

Bee Htdrated е интензивна терапия за всички типове коса с хидролизирана хиалуронова киселина.

Хидратиращ шампоан с хиалуронова киселина и алое

Подсигурява интензивна хидратация и възстановява нормалните нива на влага във фибрите на косата, като в същото време предпазва от цъфтене на краищата. Богат на протеини от овес и етерични масла от роза и здравец, той прави косата мека, жизнена и гладка.

Интензивно хидратиращ балсам за всички типове коса с хиалуронова киселина и алое

Този богат балсам хидратира и възстановяват сухите и цъфтящи краища на косата, благодарение на хиалуроновата киселина, органичното алое, овесените протеини и меда от мащерка. Неговата специална формула, съдържаща APISHIELD HS комплекс, предотвратява накъсването и прави косата лесна за разресване, жива и обемна, без да я наелектризира.

Хидратираща маска за коса с хиалуронова киселина

Маската за коса осигурява интензивна хидратация в дълбочина, благодарение на органичното алое, маслата от жожоба и маслина, протеини от овес и мед от мащерка, които възстановяват нормалните нива на влага във фибрите на косата и я правят изключително мека. Хидролизираната хиалуронова киселина осигурява дълбока хидратация във вътрешността на косъма, като действа като „магнит“, способен да привлича и задържа влага с тегло до 1000 пъти повече от собственото си.

Bee Revitalised 

Интензивно възстановяваща терапия за суха и увредена коса

Подхранващ и възстановяващ шампоан за суха  и увредена коса с маслина и мед

Богатата формула на шампоана подхранва и спомага за възстановяването на космените фибри. Възвръща естествената мекота, еластичност и блясък на косата, като предпазва от накъсване и нацъфтели краища. Обогатен с органични масла, пшеничени протеини и витамини, той защитава от вредното влияние на околната среда и на стилистичната обработка.

Подхранващ и възстановяващ балсам за суха и увредена коса с маслина и мед

Балсамът за коса хидратира в дълбочина, като реструктурира и възстановява красотата на сухата и увредена коса, благодарение на органичното масло от маслина, маслото от сладък бадем, пшеничени протеини и витамини. Богат на алое и мед от мащерка, той хидратира косата, правейки я мека, жизнена, блестяща и лесна за разресване. Специално създадения APISHIELD HS комплекс предпазва от цъфтене на краищата, наелектризиране на косата и вредното влияние на стилистичната обработка.

Ревитализираща маска за коса с портокал

Маската за коса възстановява естествения блясък и жизнеността на косата, благодарение на комбинацията от 5 витамина и укрепващите етерични масла от портокал, лимон и грейпфрут, които й придават изумителна мекота и виталност. Богата на мед от мащерка и масло от органична маслина, тя подхранва косата в дълбочина. Специално създадения APISHIELD HS  комплекс реструктурира фибрите на косата, защитавайки я от външни агресивни влияния (замърсяване и стилистична обработка).

Facebook Twitter Google+

0 Коментара