Според парфюмеристите, най-лесният начин да изберете ухание за подарък е, като определите към коя от четирите категории спада вашият партньор или приятел.

Избягвате идеята за парфюм, когато избирате подарък за половинката си, защото ви се струва твърде изтъркано? Сега си помислите, дали се е случвало мъжът до вас да закупи сам парфюм за себе си или всички, които използва са подарък? Проучвания показват, че по-голямата част от силния пол предпочита по-скоро да получи парфюм като подарък, отколкото сам да заплати за него. И ако сега сме преобърнали представата ви за “клишето” в подаръците, ще ви помогнем да изберете най-правилния аромат.

Според парфюмеристите, най-лесният начин да изберете ухание за подарък е, като определите към коя от четирите категории спада вашият партньор или приятел.

Класически мъж: Той е уверен в себе си традиционалист. Необходим му е аромат, който да подсказва едновременно власт и свежест, подходящ както за работа, така и за свободното време. Насочете се към ароматен и освежаващ парфюм, с нотка мъжественост като Dior Fahrenheit.

Вид аромат: Ароматно-цитрусов

Смел мъж: Той е модерен и винаги в крак с новите тенденции. Притежава усещане за стил и обича да експериментира. Той има нужда от уникален, трептящ аромат, оставящ дълготрайно впечатление у околните. Изберете остър парфюм с дървесни нотки и плодови нюанси. Този тип мъже често са почитатели на нишовите ухания, подберете най-добрия от тук: makeup.bg/categorys/3/.

Вид аромат: Дървесно-ароматен

Чувствен мъж: Харизматичен образ с изискан вкус. Носенето на парфюм за него е начин да се почувства още по-привлекателен, затова той има нужда от екзотично и мистериозно ухание като Prada Luna Rossa Black.

Вид аромат: Ориенталско-дървесен

Небрежен мъж: Той е спокоен човек с желание за приключения. Обикновено този тип мъже харесват парфюми, които да ги зареждат с доза енергия през деня. За него са подходящи леките, естествени, чисти аромати.

Вид аромат: Цитрусово-дървесен

Знаейки как да подберете правилния парфюм, притежавате гъвкавото умение да поднасяте най-добрите подаръци, за всеки човек и за всеки повод.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара