pH fragrances, френска натурална марка козметика, вече е в България, а цялата колекция може да откриете в Beauty Lab на ул. „Шишман“ в София.

pH fragrances е създадена през 2019 г. във Франция и е екологична марка с изключителни аромати за премуим парфюми, лична грижа и грижа за дома.

„pH fragrances отдават почит на парфюмерийната индустрия в създаването на висок клас ароматни продукти, чисти и с душа. Решихме да създадем първата чиста и луксозна марка, за да предложим безопасни, ефективни, елегантни парфюми.“, казва Камий Льо Февр, създател и основател на бранда.

Повече от 2 години изследвания и разработки правят възможно създаването на всички  естествени, биоразградими, устойчиви и чисти продукти от висок клас. Не са тествани върху животни. По време на разработките, брандът си забранява използването на повече от 100 спорни суровини, в допълнение към  действащите разпоредби на ЕС.

pH fragrances е артистична, иновативна и екологична марка

Предлага изящни аромати от висок клас за дома и тялото,  създадени от майсторите парфюмеристи на Givaudan. Ръчно изработени парфюми, формулирани с най-добро качество на суровините, най-щадящи към околната среда. Произведени във Франция, те отдават почит на парфюмерийната индустрия и нейните майстори. Парфюмните съставки са събирани етично и отговорно, за да създадат биоразградими и натурални продукти. Колекцията е от 40 продукта.

Ароматите на pH fragrances са осем

  • Тубероза и иланг
  • Ирис и мускус   
  • Гардения и жасмин
  • Магнолия и мак               
  • Нероли и бергамот                                                                      
  • Мистрал и цветя               
  • Ветивер и сандалово дърво
  • Пачули и кедър

Колекциите  

Висока парфюмерия

Изключителни аромати, създадени от най-добрите парфюмеристи в Givaudan. Биоразградими, премиум и чисти парфюмни води. Налични са в 8 аромата. Флакони от 100 мл.

Грижа за дома

Ароматни Свещи. Ръчно изработени в Грас с памучен фитил, от 100% натурален восък. Стъклото Apothecary е елегантно, минимилистично и запазва ценните и благородни аромати във восъка, които изразяват елегантността на марката. Налични в 8 аромата.

Дифузери за дома. Натурални, биоразградими и етични. Налични в 8 аромата.

Препарати за пране. 1000 мл чист марсилски сапун, съставен от растителни масла, зехтин и кокосово масло. Ароматът е съставен от някои естествени екстракти. Налични в 8 аромата.

Лична грижа

Натурална и чиста, колекцията включва: крем за ръце и тяло, дезодорант рол-он, душ гел. Налични са с аромат Нероли & Бергамот.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара