Ако имате чувствителна кожа или след естетична процедура искате нещо, което веднага да я успокои и регенерира, серумът Cicaplast B5 на La Roche-Posay е правилното решение. Съдържа хиалуронова киселина и 10% витамин B5 (известен още като пантенол), които работят в тандем за възстановяване на увредената кожна бариера и интензивно хидратират кожата.

Некомедогенна формула, която също така съдържа глицерин и термална вода, богата на минерали и пробиотици, помага на кожата да укрепи кожната бариера и да я предпази от допълнително раздразнение и изсушаване, правейки кожата по-пълна, по-свежа и по-добре хидратирана.

Серумът на практика представлява щит срещу вредните въздействия от околната среда, на които кожата ни е изложена ежедневно. Потребителски тестове потвърдиха, че подобрява качеството на кожата от първия ден на употреба и мигновено осигурява интензивна хидратация. Кожната бариера е възстановена само след един час, като 73% от жените забелязват намалено зачервяване.

Пробиотик от „зелената“ наука

За да бъде кожата здрава, гладка и сияйна, е важно да се поддържа балансът на микробиома, който е екосистемата на всички добри и лоши микроорганизми, които живеят върху нея. За да насърчи растежа на добрите бактерии, La Roche-Posay използва зелената наука, за да разработи изключителната патентована активна съставка Aqua Posae filiformis, която принадлежи към пробиотиците и е една от съставките на новия серум Cicaplast B5.

Две капки и минута почивка

Този хипоалергенен серум е подходящ и за много чувствителна кожа. Предназначен е за ежедневна хидратация и е особено полезен след естетични процедури, защото можете да му се доверите, че ще ускори регенерацията на кожата, без да причинява допълнителни проблеми или раздразнения. Достатъчно е да нанасяте 1-2 капки върху лицето и шията сутрин и вечер и след това да изчакате една минута преди да нанесете други продукти в зависимост от нуждите. Това може да бъде кремът за лице против стареене Age-Correct със SPF50 от линията Anthelios, който осигурява необходимата UV защита в топлите дни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара