Шампоан, който сам открива увредената част на косъма и засилва своето действие върху нея, представи NIVEA. Новите продукти на марката – шампоан и балсам – се наричат Repair & Targeted Care.

NIVEA Repair&Targeted Care

 

Те са създадени на базата на изцяло иновативната технология KeraDETECT, която открива увредените участъци от косата, за да възстанови структурата и еластичността й точно там, където е необходимо. Според проучване на марката, 98% от българките, използвали новата серия NIVEA Repair & Targeted Care, потвърждават, че шампоанът и балсамът възстановяват увредената коса и я правят по–здрава.

Формулата на продуктите NIVEA Repair & Targeted Care включва нова подхранваща система Nutri-Essences. Това са липиди, които подхранват, подсилват и защитават косата, правят я красива и еластична. Те подхранват сърцевината на косъма, като подсилват структурата, подобряват еластичността и защитават от вредните външни влияния. В комбинация с Eucerit®, ядрото на класическия NIVEA Creme, и така наречената „разкрасяваща вакса“, формулата позволява на косата да възвърне блясъка и еластичността си – за коса, която се чувства обгрижена, силна и защитена.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара