В продължение на 30 години MARLIES MÖLLER beauty haircare предлага широка гама от луксозни продукти за грижа за косата, които се допълват перфектно. През 1988 г. немската фризьорка Марлис Мьолер създава своя собствена гама за грижа за косата и с това поставя основите за развитието на международно успешна марка.

Днес брандът се нарежда сред топ 3 на европейските специалисти в грижата за коса. Годините на научни изследвания позволяват на MARLIES MÖLLER beauty haircare да се фокусира върху нуждите на скалпа и различните типове коса, както и върху индивидуалните изисквания на клиентите.

Жизненост, блясък и чиста красота

MARLIES MÖLLER beauty haircare е луксозна грижа и отговаря на всички изисквания за перфектно поддържаната коса. С широката си гама от продукти марката покрива трите етапа на почистване, грижа и стилизиране. MARLIES MÖLLER beauty haircare допълва гамата продукти със своята обширна селекция от четки.

Четките, които са ръчно изработени в Италия, отговарят на най-високите изисквания за качество, поддържат и глезят по най-ексклузивния начин. Цялостната гама от четки, както и системата за грижа за косата, осигуряват индивидуални продукти за почистване, грижа и стилизиране.

Лукс за косата – коприна, лотос и още

Най-висококачествените екстракти и ценни масла, най-рафинираните съставки са в основата на продуктите за грижа за косата на MARLIES MÖLLER beauty haircare. Екстракти от изключителни съставки се събрани за производството на шампоаните, продуктите за третиране и стилизиращите продукти. Например, пашмина, коприна и морска коприна глезят косата с истински лукс. С добавянето на шампанско, лоза и екстракт от касис косата получава допълнителна порция жизненост и енергия. Избрани растителни съставки като пшеничен протеин, екстракт от син лотос или витамин Е дават сила, жизненост и здравина.  

От какво се нуждае косата, за да е красива?

На този въпрос отговорят специалистите на Marlies Möller beauty haircare: комплекс за красота на косата и корените. Ключовият комплекс за грижа за косата на Marlies Möller haircare е специално за подпомагане растежа на косата в нейната фаза на растеж и за укрепване на косъма. Повредената коса се възстановява, като блясъкът и стилизирането на косата са оптимизирани.

Комплекс за красота на косата и корените

Високоефективният екстракт от фито стволови клетки от ябълки защитава, ревитализира и идеално укрепва косата, като същевременно поддържа оптимално формирането на естествената структура на косъма. Стареенето на клетките на космените фоликули се забавя и силната, здрава коса се запазва за по-дълго. Това ефективно предотвратява процеса на стареене на косата. Ексклузивният кашмирен протеин възстановява косъма и връхчетата, като улеснява разресването и осигурява оптимална еластичност и изключителна устойчивост. Скъпоценните масла осигуряват на косата завършващ щрих на блясък и гладкост.

Професионални четки за коса                                  

Асортиментът от четки на MARLIES MÖLLER е съобразен с различните стъпки за грижа на косата и стилизиращите нужди. Всяка четка е ръчно изработена в Италия и отговаря на най-високите стандарти за качество.

Дръжката и основата на тези луксозни четки са от многократно третирана с восък букова дървесина. Четките са от смес от глигански косми и синтетични нишки, които са прикрепени в идеалната подредба, така че косата лесно се навива или развива от четката и лесно се разплита. Дръжките са оформени така, че да прилягат идеално в ръката.

Всички продукти на Marlies Möller beauty haircare ще откриете ексклузивно в бутиците Salon Olfactive, бул. Патриарх Евтимий 45 и Beauty Lab, ул. Цар Иван Шишман, 12Б, София

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара