Четири от най-важните корейски ритуали за перфектна кожа обединява новата марка в портфолиото на Selecta International – JOWAÉ.  Марката бе представена в София. Тя предлага продукти с иновативни натурални формули, базирани на патентован научен комплекс Лумифенол в комбинация с медицински и лечебни свойства. JOWAÉ е етична, натурална и дермо-ефективна марка, отличавайки се със средно 93% натурален произход на съставките.

Всеки ден кожата ни е подложена на редица предизвикателства: замърсявания, ултравиолетови лъчи, стрес, умора, вътрешни и външни агресори, които оказват влияние върху нейното състояние. Това затруднява поддържането на естествения й баланс. Ден след ден тенът потъмнява, а преждевременното стареене си проправя път. Идеалът за перфектна кожа, обаче, е реалност в Южна Корея. Да имаш красива кожа е повече от критерий за красота за корейските дами, това е признак за престиж и уважение. Със своята креативност, динамика и иновативност, корейският пазар е вдъхновение за козметичната индустрия в световен мащаб. Данните посочват двуцифрен ръст на износа от Южна Корея през 2015г – 53.6%.

Марката  JOWAÉ  се ражда от необходимостта да се

възстанови жизненият баланс на кожата.

Растенията, използвани във формулите на продуктите, са добре познати в азиатската фармакопея и са внимателно селектирани в партньорство с корейския професор Ки Хюн Ким, завършил Фармация в университетите Харвард и Sungkyunkwan.

Иновативната патентована съставка Лумифенол, извлечена от растението дебелец, е в сърцето на формулите на марката и има четири невероятни действия за възстановяване на баланса и хармонията на кожата. Той защитава, образувайки антиоксидантен щит, детоксикира като активира естествените защитни свойства на кожата, възстановява, чрез подсилване на клетъчния метаболизъм и придава блясък за регулиране на синтеза на меланин. Всички формули са със средно 93% съдържание на естествени съставки и 0% парабен, феноксиетанол, минерални масла, силикон, съставки с животински произход или синтетични оцветители. Това ги прави много

подходящи дори за чувствителна кожа.

Корейската козметика е позната със сложните си разкрасителни ритуали, които включват многобройни стъпки и специфични жестове, свързани с всеки продукт. Разкрасителният ритуал на JOWAÉ включва четири основни стъпки – ПОЧИСТВАНЕ (за елиминиране на замърсяванията), ПОДГОТОВКА за последващата грижа, АКТИВИРАНЕ (поддържане на младежкия вид и подсилване на тена) и КОРЕКЦИЯ за балансиране на всеки тип кожа. Всяка стъпка включва ефективни продукти с растения от азиатската фармакопея за максимален резултат. Опаковките на продуктите са със специален зелен цвят „Koryo“, вдъхновен от корейската керамика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара