Kiehl’s избра три любими свои формули и ги превърна в нови концентрирани сапуни за лице Future Made Better – колекция, състояща се от три ефективни твърди продукта за почистване на лице, създадени за цялостна грижа, с богата пяна, която прави кожата свежа и балансирана, без усещане за сухота или опъване.

Всички нови концентрирани сапуни съдържат поне една съставка от възобновяеми източници и са създадени с минимални пластмасови отпадъци от опаковки – за да осигурят ефективна програма за почистване, еднакво насочена към здравето на кожата и устойчивото развитие.

Всяка сапунена формула е над 96% биоразградима и съдържа експертно проектирана комбинация от съставки, вдъхновени от любимите линии на Kiehl’s, борещи се с редица проблеми на кожата:

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Концентрирани сапуни за лице Future Made Better от Kiehl’sОбогатена с ледников гликопротеин и сквалан от възобновяеми източници, тази подхранваща формула не нарушава защитната бариера на кожата, като същевременно запазва естественото pH. Формулата нежно почиства кожата и възстановява влажността ѝ, за да й придаде по-здравословен вид.

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar

Концентрирани сапуни за лице Future Made Better от Kiehl’sПодходяща за податлива към акне и мазна кожа, тази формула съдържа приблизително 100 листенца невен от възобновяеми източници, които намаляват зачервяването и оставят кожата свежа, успокоена и перфектно чиста.

 

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar

Амазонска бяла глина и бамбук на прах от възобновяеми източници са част от формулата на този сапун, която съдържа 80% пречистващи съставки, премахва мъртвите клетки и интензивно почиства кожата, като същевременно осигурява усещане за баланс без излишно омазняване или усещане за сухота.

 

Цена: 41 лв. ( 100 г). Новите концентрирани сапуни са достъпни в магазина на Kiehl’s в Paradise Center, и в онлайн магазина.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара