Също като основите на сграда, кожата е поддържана от ултра-структуриран скелет, който й позволява да устои на външните фактори с еластичност и динамичност. Съставен е основно от колагенови фибри, които осигуряват стегнатост и устойчивост на кожата, и хиалуроновата киселина, която съставя укреплението на кожата, като й придава изпълнен вид.

15b-IMG-VISUEL_PHYSIOLIFT-PFС времето кожата прогресивно губи своята структура, своята материя. Лишена от подкрепящия ефект, кожата отслабва, появяват се бръчки и дълбоки бразди. Ако това, с течение на времето изглежда неизбежно, то днес е възможно да се подсили структурата й, като се съхранят съставящите я елементи.

След 20 години дерматологична анти-ейдж експертиза за чувствителната кожа, посредством high-tech формули с ефикасност и респект към физиологията на кожата,през 2015г., Дерматологични лаборатории Avène отново са на върха на иновацията. Те установяват идеалните анти-ейдж мерки за реконструиране архитектурата на кожата! Не, не очаквайте в случая да са 90-60-90, а 10 – 120 – 284 – молекулното тегло на патентовано трио съставки:

Gamme PhysioLiftAscofillineTMактивна фракция молекули, извлечени от кафяво водорасло, за зареждане на кожата с колагени*,за реструктуриран и подсилен скелет на кожата.

Моно-Олигомери на Хиалуронова киселина (MOHA) – изолирани с точния размер, за максимално усилен естествен синтез на хиалуронова киселина*. Попълнена с естествена хиалуронова киселина, ултра-структурата на кожата е укрепена.

Ретиналдехид – усилва клетъчната активност и възобновява блясъка на тена. Признат от дерматолозите, тъй като се трансформира в единствената биологично активна форма на витамин А (витаминът на младостта)*, според нуждите на кожата.

Тези активни съставки са вложени в новата серия Physiolift-решение за жените, желаещи да съхранят своята младост, с:

  • ефикасни формули за изгладени бръчки, възвърната стегнатост и блясък на кожата;
  • богати на Термална вода Avène, които са подходящи за всеки тип кожа, включително чувствителната;
  • будещи сетивата текстури, които предоставят удоволствие при нанасяне и допринасят за ефикасността на грижите: „разстилащ се мус“ за перфектно попълване на дълбоките бръчки; ефект тип „пластир“ за максимално проникване на съставките или дори 3D повдигаща мрежа, текстурите са копринени, плътни или леки като перце… за да забравите на мига усещането от тях по кожата.

СериятаPhysiolift предлага 5 продукта, съобразени с биоритмите и типа кожа:

  • 15new-PHYSIOLIFT_ANTIAGE_Creme-JOUR-30ml-SCАрхитект грижи за сутринта PhysioliftJOURизбор между Изглаждащ крем за суха към много суха кожа или Изглаждаща емулсия за нормална към смесена. Формулите са допълнени с мощен антиоксидант за защита от свободните радикали, седефени частици и softfocus агенти за по-озарен тен.
  • Архитект грижи за вечерта са „специалистите“: PhysioliftNUIT Нощен регенериращ балсам за кожа, без следи от умора на сутринта; PhysioliftYEUX Грижа за околоочния контур с ефект за намаляване на торбички и тъмни кръгове;концентратът на ефикасност и технология PhysioliftPRECISION Филър с иновативна ултра-прецизна и ултра-херметична опаковка.

Ноу-хау анти-ейдж с подпис EauThermaleAvène търсете в аптеките.

* Тестове in-vitro.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара