Bluesky Nails България – лидер на пазара на професионални гел продукти отпразнува своя 10-годишен юбилей с бляскаво парти. Водещият бранд събра над 300 гости, партньори и професионалисти от бранша.

Събитието откри Божура Тодорова, ексклузивен представител на Блускай за България, Сърбия и Хърватия. Тя благодари на изключителния си екип за отдадеността и професионализма и на партньорите на Bluesky за доверието.

Поздравления поднесе и специалният гост Джони Воутсас, Бранд Глобал Директор, който благодари на г-жа Тодорова и нейния екип  за безупречната работа и постигнатата  водеща позиция на българския пазар.

Bluesky Nails е сред лидерите за гел лак не само в България, но и в света. От самото си създаване брандът е истински фурор. Обявен е за най-добрият гел лак в света. Продуктите се отличават със своята издържливост, безупречната здравина, доказана безвредност и много цветове. За десет години палитрата, която се предлага в България е повече от 900 цвята и продължава да се допълва с нови колекции.

За доброто настроение на гоститие се погрижи Ненчо Балабанов, който пя и разсмива публиката от сърце.

Гостите на партито се насладиха на изискано меню и нестандартни коктейли. Кулминацията беше пететажната торта в цветовете на бранда – черно и златно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара