Как се виждате зад волана на 639 конски сили? Кой е казал, че само мъжете могат да карат мощни, спортни коли? Подгответе като щипка есенция едни сини обувки и ще ви завидят, ама истински.

На щанда на Mercedes-Benz на световния автосалон в Женева, който тече в момента  звездата е новото четириврато купе Мercedes-AMG GT. Автомобилът комбинира уникален дизайн, комфорт и впечатляващи достижения в автомобилостроенето в едно с атлетична външност и каросерия на четириврато купе. Моделът отваря нов сегмент за клиентите, които търсят автомобил за ежедневието, но не искат да се лишат от ненадминатия пърформанс на Mercedes-AMG.

Новото AMG GT развива до впечатляващите 315 км/ч., а мощността се простира от 435 к.с до чудовищните 639 к.с., които позволяват напълно ново преживяване в автомобила и комбинират впечатляващи възможности с модерна ефективност. Продажбите на 4-вратото купе започват от лятото на тази година, а в България моделът ще е наличен от началото на есента. Точно сега е моментът да си набележите следващия новогодишен подарък!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара