Едва ли има дама която не би се зарадвала на подарък като това уникално BMW, което променя цвета си спрямо светлината? Ще трябва да изчакате малко, защото засега е само концептуален автомобил, но не пречи да си го набележите, защото догодина вече ще може и да го имате.

BMW Concept M8 Gran Coupé се представя на световния автосалон в Женева, който се открива днес и е нещо повече от луксозен спортен автомобил с четири врати. То символизира едно ново, индивидуално разбиране за лукс.
Характерната ниска и широка форма на BMW Concept M8 Gran Coupé още на пръв поглед обещава изключителни динамични възможности. Мускулесто моделираните повърхности и прецизните контури на предния капак подсказват за скритата под тях мощ. В графиката на предната част се разпознава лицето на новото BMW Серия 8.

Контурите на двойната бъбрековидна радиаторна решетка се разширяват към пътя и по този начин подчертават ниския център на тежестта на автомобила. Фаровете са разположени малко по-високо от бъбрековидната радиаторна решетка, поради което тя визуално изглежда по-ниска, което допълнително подчертава ниската стойка на автомобила над пътя. Контрастната, златиста рамка на бъбрековидната радиаторна решетка придава ексклузивност на предната част.

Преливащото от зелено до сиво-синьо в зависимост от ъгъла на светлината лаково покритие „Salève Vert“ оптимално разгръща играта на повърхностите и в комбинация със златистата графика на прозорците и типичните за М хриле придава, както и златистите спирачки, джанти и М двойни ауспухови накрайници придава на автомобила една колкото впечатляваща, толкова и уникална досега визия.

Задната част на BMW Concept M8 Gran Coupé впечатлява с типичните за М динамика и присъствие. Широката следа, както и изпъкналите арки на калниците подсказват за мощността на автомобила. Хоризонталните линии разделят задната част визуално, като в областта под задния спойлер попада повече светлина и тя изглежда по-лека. Отвън ниските, триизмерно оформени задни светлини с черно покривно стъкло подчертават широката стойка на пътя.

Изразителният екстериор на BMW Concept M8 Gran Coupé комбинира ключовите добродетели на BMW M с елегантност и лукс до една нова, въодушевяваща форма и представят BMW M в един нов, възхитителен аспект.

Това е поглед към моделите BMW Серия 8 Gran Coupé, както и BMW M8 Gran Coupé, които ще бъдат представени през 2019 година и ще допълнят семейството на BMW Серия 8.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара