„Ентусиаст“ публикува трети роман от Венета Райкова. След „Триумфът на кучките“ и „Вещицата“ „Инсомния“ обещава да се превърне в сензация на книжния пазар.

Veneta Raykova_pic

В началото на годината Райкова смело повдигна завесата на забуления в тайни живот на звездите. С „Триумфът на кучките“ тя позволи на читателите да надникнат зад затворените врати на спалните им. Авторката разкри подробности от всекидневието на известните и преуспели хора, а читателите разпознаха реални личности зад скандалните образи в книгата.

Само четири месеца след дебюта си Венета Райкова изненада феновете с нов роман с провокативното заглавие „Вещицата“, разказващ за битката между доброто и злото и пълен с теми табу, за които никой не говори на всеослушание. И точно както и с първата си книга, унищожи всички догми и извади на показ истината за тъмните сили във всеки от нас.

Insomnia_cover-firstНовото, трето заглавие от Венета Райкова, озаглавено „Инсомния“, идва, за да докаже, че чудеса се случват и че всеки от нас има шанса да се обърне към себе си и да намери по-доброто си Аз. Романът проследява пътя на един мъж, тръгнал на пътуване до десет чудотворни места в България в търсене на смисъла, на вярата и на силата да преоткрие себе си.

Авторката отново ни среща с участниците в светския живот в България, който не е толкова лъскав и безгрижен колкото изглежда. Какво реално се крие зад маската на успеха? И каква е цената, която всеки трябва да плати, за да се задържи на върха? Това са въпросите, чиито отговори ще намерите в романа „Инсомния“.

Героите в книгата са богати и известни, но са изправени пред криза, след която животът им няма да е същият. Ще успеят ли да се изправят след жестокия удар, или това ще бъде краят им?

В „Инсомния“ се преплитат съдбите на брат и сестра. Двамата тръгват от мизерното съществуване в краен столичен квартал, за да покорят София и да оглавят класациите за най-красивите и желани българи. Борис Иванов е собственик на най-модерните и посещавани софийски заведения, а Даниела – модел на „Плейбой“ и участник във „ВИП Брадър“. Но както често се случва в живота, точно когато си на върха, съдбата те подлага на изпитание, за което в повечето случаи не си подготвен. Какво ще направиш тогава? В коя посока ще поемеш?

Премиерата на „Инсомния“ ще се състои на 8 декември 2016 г. от 19,00 ч. в Книжен център „Гринуич“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара