Единственият дервиш в България Васил Тосев ще представи личния си опит в битката с нелечим според официалното здравеопазване проблем.

Пътят на дервиша и танцът Сема на живо.

Васил Тосев е известен с това, че първи приложи преди 13 години методиката за здравословно отслабване на Иван Гарабитов. През 2001 г. Васко за три месеца смъква наполовина теглото си – от 105 става 58 кг, и най-важното – спасява се от планувана операция за поставяне на байпас на сърцето. 13 години след това Тосев продължава да поддържа 58 кг и в момента е един от учителите по йога в център „Гарабитов” в Пловдив.

В книгата си „Поддръжка на човешкото тяло“ Тосев дава прости, ясни и кратки рецепти за това как да изчистим организма си от токсини, как да се храним, как да засилим имунитета си.

80-те страници са илюстрирани с лесни дихателни и физически упражнения, които всеки може да изпълнява вкъщи.

„Ако се придържате към рецептите и упражненията в книгата ще сте здрави и няма да се налага да посещавате лекар и да пиете хапчета“, убеден е Тосев, чийто живот през последните 13 години доказва думите му.

Васил Тосев е и единственият българин, посветен за дервиш в най-важния център на суфите – турският град Коня, където 700 години пребивават танцуващите от ордена Мевлеви. Там Васил е получил дервишкото име Вели, което в превод означава светец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара