Изабел Овчарова е едва 18-годишна, а вече разполага с повече от 200 000 последователи в YouTube. „Щастливей“ е дебютната ѝ книга, в която младата авторка споделя личната си история. Разказва за трудностите и радостите, през които е преминала до момента, за златните места и спомените от детството, както и за недотам щастливите мигове. За любовта и разделите, за приятелите и предизвикателствата, за приятелите-предизвикателства. Изабел не спестява истината за преживените от нея неуспехи и разочарования, но застава твърдо зад вярата в липсата на случайности и новото начало.

Изабел има голяма усмивка, голямо сърце и още по-голяма мечта – да даде нещо добро на другите: „Спокойствие, знание, радост, вдъхновение… светлина“. За себе си и за успеха като влогър казва: „Започнах от нулата. Не беше късмет. Беше упорство… Всеки има мечти, които иска да осъществи, но не всеки е готов да плати цената, за да ги постигне. Пожелавам на всеки да изгуби себе си и да се открие наново. Да започне отначало. Да се осмели. Да обича… себе си. Да щастливее!“.

Дебютният книжен проект на Изабел реализира близо 6000 предварителни продажби онлайн и вeче е в книжарниците. „Щастливей“ оглави класацията за тийн литература на верига книжарници „Хеликон“ само два дни след излизането си, а над 10 000 фена посрещнаха любимата си влогърка в София, Пловдив, Бургас, Варна и Шумен в рамките на турнето за представяне на изданието.

„Щастливей“ излиза с логото „Кубар“ на издателство „Егмонт“.

Изабел Овчарова, или просто Изи, е момиче, което обича да твори, да вдъхновява хората и да ги прави щастливи. Снима видеа, откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube. Като малка постоянно танцува, пее и обича да влиза в различни роли, представяйки си, че е актриса, без да подозира, че един ден ще може да прави всичко това в канала си. Извън видеата се занимава с музика, пише стихове и текстове на песни. През 2018 г. поставя началото на благотворителната инициатива #Izi2Give, чиято основна цел е да предаде посланието, че всеки трябва преди всичко да бъде добър. Обожава книгите, музиката на Ариана Гранде, анимационните филми и своето второ семейство, както описва почитателите си. Не обича плановете за бъдещето. Знае какво иска и смята, че правилните неща се случват точно когато трябва. Работи усърдно и вярва във всичко, което прави.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара