Ако файлът ви „Интимно общуване“ е празен; ако сексуалният ви софтуер дава грешка; ако тепърва навлизате в потайните дълбини на близостта с другия пол; или пък дотолкова владеете материята, че имате нужда от курс за напреднали, а може би партньорът ви трябва сериозно да навакса познанията си, за да ви догони, тогава сте попаднали на правилното място.

sex_cover

„Сексът: ръководство за употреба“ е задълбочен, полезен и забавен анализ на най-възбуждащата и съблазняваща тема в историята на човечеството. В него ще намерите:

– Пълен списък с необходимия хардуер (частите на тялото) и начина му на употреба;

– Подготовка за оптимално представяне;

– Инициализация (съблазняване);

– Докосвания и стимулации;

– Алтернативни техники

– Достигане на пълна генитална активация;

– Режим на изключване;

– Многообразие от варианти за полов акт;

– Оргазъм, техники за по-интензивен оргазъм, посторгазъм;

– Сексуално общуване за напреднали;

– Фетиши;

– Аксесоари – употреба и поддръжка.Това малко ръководство ще инсталира във вас една пълна и обновена версия на насладата от интимното общуване и сексуалното доволство.

На края на пълния курс на обучение ви чака заслужен „Сексуален сертификат“ за експертни познания в областта на удоволствието.

Фелиша Зопол е автор на няколко книги, сред които „Десетте тайни на страхотния секс“ и „Да поговорим за секс: над 600 цитата за най-старата мания на света“. Прочут „сексперт“ и бивш модел на бельо, тя изнася лекции върху стимулирането на интимността и духовната същност на сексуалността, като утвърждава идеята за връзката между съзнание, тяло и дух.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара