Обновеното издание на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” от най-успешния български влогър Емил Конрад ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 10 октомври.

Emil_COVER

Книгата включва тринадесетата глава, която беше оставена за дописване от читателите в първото издание. Над 300 от тях изпратиха своите предложения до Емил Конрад, а той избра историята на 18-годишната Дебора Кръстева от Велико Търново, озаглавена „Любов”. Почитателите на влогъра ще открият в книгата и 4 нови илюстрации на страниците с QR кодовете, чрез които се достига до 4 нови специално създадени видеа.

Гледайте видеото, в което Емил представя „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението”:

Читателите, поръчали книгата предварително от сайта на „Егмонт” до 7 октомври, ще я получат с автограф от популярния влогър и с поименно обръщение, както беше при първото й издание. А за първите 3500 от тях издателството е приготвило и специален подарък – тениска по дизайн на Емил Конрад.

За първите 24 часа след старта на предварителните поръчки на книгата те отчeтоха същите темпове както при първото издание от февруари тази година. Тогава предварителните заявки на книга с автограф от сайта на издателството възлизаха на 5970 бройки. Всички те бяха подписани лично от Емил в рамките на 5 дни.

Излизането на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” ще бъде съпроводено от срещи с читатели в 9 града.

Първото издание на „Нещата, на които не ни учат в училище” се превърна във феномен още при излизането си на 7 февруари тази година. Към настоящия момент продажбите надхвърлят 40 000 бр. Вече 38 седмици подред книгата не слиза от класацията за най-продавани тийн заглавия на верига книжарници „Хеликон”. Над 7000 развълнувани фена се срещнаха с Емил Конрад при турнето му из страната през февруари и март.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара