Богатството е естественото състояние на всеки от нас. Тази книга ще ви го докаже. „Психология на изобилието“ ще ви даде ключа към финансово и лично щастие и ще ви подготви за напълно нов живот, в който постигате с лекота и най-смелите си мечти, твърдят издателите.

psihologia na izobilieto korica
Книгата на Наталия Кобилкина е събрала опита й в изграждането на компанията й за личностно развитие и съдържа 8 изпитани квантови практики, които ще ви научат:

– да правите верния избор и да вървите уверено към целта;

– да управлявате потока на парите и да действате във вселенски мащаб;

– да изчистите личното си досие от задължения и ограничаващи нагласи и да се превърнете в магнит за успех;

– да насочвате фокуса си в желаната посока ида овладеете трансформиращата сила на любовта.

Замисляли ли сте се каква е тайната на богатите? Какво ги прави успешни и щастливи? Защо някои хора постигат всяка цел с лекота, а други тънат в нищета въпреки своите качества? Отговорите са в „Психология на изобилието“.

Богатството не се изчерпва само с пари. Истинското изобилие означава да имате и любов, и пари, и вътрешно удовлетворение. Означава всеки аспект от живота ви да отговаря на това, което очаквате. Новата книга на Наталия Кобилкина ще ви разкрие как да го постигнете.

Написана като практично ръководство без сложни теории и изкуствени формули, „Психология на изобилието“ събира част от най-добрите световни практики и личния опит на Наталия и дава конкретни насоки по пътя към целта.

Natalia Kobilkina2863Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който вече 10 години провежда обучения и семинари за лично развитие и бизнес успех. Завършила институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия, Наталия притежава диплома „Семеен терапевт и клиничен психолог“ и е магистър по психология на бизнеса.

В създадената от нея академия „Щастлива жена“ се предлагат лекции, курсове и индивидуални консултации и се обучават треньори, които непрекъснато разширяват дейността на този единствен по рода си образователен център у нас.

През 2013 г. Наталия Кобилкина събра най-доброто от интензивната си практика в своите първи две книги –„69 съвета за секс“ и „69 съвета за щастливи отношения“. Последната й книга се нарича „Пътят на щастливата жена“.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара