Наталия Кобилкина, която от миналата есен живее в Лондон, пътува до България, за да представи в София новата си книга „Управлявай успеха“. Желаещите да си я вземат първи и да получат автограф бяха стотици, но заради противоепидемичните мерки, в залата бяха допуснати само 100 човека.

В „Управлявай успеха“ Наталия е написала ценни рецепти как да се стартира бизнес от нула, като предава нейния личен опит в българската реалност и опита на нейните приятели – влиятелни бизнесмени от цял свят. Книгата предоставя готови алгоритми как човек да се научи да цени парите и времето, как да открие своята мисия, как да започне да изкарва пари и как да повярва в себе си. Има и глави за това, как да се направи бизнес план, как да се продава на световно ниво и как да се изгради харизма и личен имидж. Разбира се, половете и техните ваимоотношения също са намесени, като е обяснена разликата как правят бизнес мъжете и жените.

„Управлявай успеха“  получи рецензия от известния холивудски продуцент и писател Дон Майкъл Пол и нашумялата актриса и инфлуенсър с милиони последователи София Марбела. Книгата е преведена и на английски език и вече едни от най-добрите лондонски издателства имат интерес към нея.

В България „Управлявай успеха“ може да се закупи само през сайта на Наталия Кобилкина (https://natalia.bg/kniga-upravlyavai-uspeha/), като тя отново е подходила иновативно и модерно и предлага не само хартиено издание, но и електронно.

Най-популярната сексоложка у нас беше тук само за 3 дни, в които не спря да прави срещи с клиенти и обучения. Успя да пътува за семинар и до Велинград, като по пътя се любува на природата и бялата снежна покривка. „България има най-красивата природа в света, вече съм убедена в това. А сняг не бях виждала от 3 години и се радвах като малко дете“, призна Кобилкина преди да отлети отново за Лондон.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара