„Да започнем отначало“ е една от най-популярните песни на Орлин Горанов, позната на поне две поколения българи. Неслучайно се превръща и в заглавие на автобиографичната му книга, писана в съавторство с журналистката Веселина Паскова.

Почитателите на певеца могат да проследят в биографичната книга пътя му в естрадата, завоя към оперната зала, бляскавите появи на вариететна сцена, авантюрите в киното и театъра, навлизането в езика на мюзикъла. Орлин Горанов приема заглавието „Да започнем отначало“ и за ключова фраза в живота си и обича новите начинания. Дори в смутните месеци на изолация заради Covid-19, артистът отбеляза две нови начала: пусна две нови песни „Тунел от самота“ и „Дали?“.

Разбрах, че човек не трябва да се взема насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче – смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав.споделя Орлин Горанов.

Всички почитатели обичания певец Орлин Горанов са поканени на 28 юни (неделя) от 18,00 ч. в Kino Cabana,  за да поговорят с него и Веселина Паскова за сериозното и несериозното в живота, за новите песни „Тунел от самота“ и “Далиׅ?“ и колко често певецът „започва отначало“.

Входът е свободен. Може да си вземете книга и автограф на място.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара