Андрю Стилман, амбициозният репортер на „Ню Йорк Таймс”, герой на издадения у нас бестселър „Втори шанс”, се впуска в ново разследване, за да спаси живота на загадъчна жена.

Cover-Chuvstvo-po-silno-ot-straha„Чувство, по-силно от страха“ на Марк Леви описва останките на един самолет, замръзнал в ледовете на Монблан, прелестната Сюзи Бейкър намира документ, който би могъл да спаси семейството й, обвинено в предателство. Но това откритие привлича вниманието на американските тайни служби. Флиртувайки с теми като шпионажа, геополитиката и екологията, авторът ни предлага брилянтна демонстрация на опитите за манипулация, като насища фабулата с напрежение, догадки и изненадващи обрати.

Според резултатите от проучване на „Льо Фигаро“, проведено наскоро по повод Салона на книгата в Париж, Марк Леви е най-предпочитаният съвременен френски писател. Общите продажби на неговите 16 романа, преведени на 49 езика, отдавна надхвърлят 33 милиона екземпляра. Което превръща Марк Леви в най-четения френски писател в света. Първият му роман „Ами ако това беше истина“ е екранизиран през 2005 г. с участието на Рийс Уидърспун, преведена е на близо 40 езика и е издадена в 35 страни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара