Най-пълните пророчества на Ванга за бъдещето и всички нейни полезни билкови рецепти ще можете да научите от книгата „Чудесата на Ванга” от Гергана Танева.

Целият живот на Ванга е изпълнен с чудеса. Самата тя е истински феномен с изумителния си талант да предсказва бъдещето и да лекува. Славата й отдавна е преминала пределите на България и легендата за ненадминатите й способности живее вече повече от две десетилетия след смъртта й. Нелекото детство и трудната съдба й се отплащат с необичайна дарба – да предсказва с поразителна точност бъдещи събития и да лекува успешно, без самата тя да има медицинско образование.

Сборникът „Чудесата на Ванга” представя всички известни пророчествата на ясновидката – тези, които отдавна са се сбъднали, но и другите, които тепърва ще ни удивляват. В него са представени също и специалните й билкови лечения, както и над 80 рецепти за крепко здраве и съвети за хармоничен и балансиран живот.

Ще научите още непознати досега детайли от биографията ѝ, неизвестни подробности за известните личности, на които е помагала, всички предсказания за света до самия му край, как да прилагате ароматерапия, медолечение, водолечение, глинолечение и други полезни практики за поддържане на добро физическо здраве.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара