Критиците вече отличиха задължителни телевизионни сериали, чиято премиера е тази есен и които обещават да станат хитове:

You

Премиера: 9 септември

Сериалът разказва за сложната любов на 21 век. Главният герой Джо Гордбърг работи в книжарница и когато се влюбва в симпатична писателка, не се запознава с нея, а решава да я следи. Благодарение на интернет и социалните мрежи, научава почти всичко за младата жена. Чувствата му се превръщат в мания…

Maniac

Премиера: 21 септември

Черна комедия с участието на Ема Стоун. Сериалът разказва за 10 доброволци, които участват в тестовете на фармацевтичния препарат Biotech, който спасява от всякакви психически и физически болести. Радикалният експеримент би трябвало да реши всички проблеми на доброволците, но страничните ефекти са неизвестни.

Manifest

Премиера: 24 септември

Драматична история, разказваща за пътниците на полет 828, които – кацайки на летището – установяват, че за наколкочасовия им полет на Земята са минали повече от 5 години. Близките и приятелите им отдавна са загубили надежда, че ще ги видят и започнали нов живот.

A Million Little Things

Премиера: 26 септември

Драма за истинското приятелство на 30-годишните. След самоубийството на един от осемте приятели, останалите преосмислят живота си и решават, че е време за промяна. Чакат ги авантюри и резки зави, но благодарение на приятелството, всеки ще намери своя път.

Camping

Премиера: 14 октомври

Комедиен мини-сериал за кризата в отношенията. Една жена е планувала да отпразнуват 45-годишнина на мъжа й сред природата. Заедно с приятели те се отправят на къмпинг, но плановете се превръщат в хаос, който трябва да изясни отношенията между съпрузите.

Chilling Adventures of Sabrina

Премиера: 26 октомври

Ново фентъзи от Netflix. Главната героиня Сабрина е млада вещица, на която й предстои сериозен избор – да живее безгрижния живот на младо момиче или да пристъпи в света на свръхестественото. Докато тя мисли за бъдещето си, зли сили решават да нападнат.

Източник: USA Today

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара