Звезден състав от актьори тръгва по следите на НЛО в американски сериал, базиран на реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ – „Проект „Синя книга“.

Секретни мисии и конспиративни теории ще разнищват Ейдън Гилън, известен с участието си в „Игра на тронове“, Майкъл Маларки, познат на зрителите от „Дневниците на вампира“ и Ксения Соло от „Черен лебед“. Режисьор на хитовата продукция, която счупи рекорди по зрителски интерес в САЩ при премиерата си, е Робърт Земекис, носител на „Оскар“ и „Златен глобус“ за режисурата на „Форест Гъмп“.

В сериала „Проект „Синя книга“ Ейдън Гилън влиза в образа на великолепният астрофизик д-р Алън Хинек, който е вербуван в строго секретната програма на ВВС.

Заедно с него в специалната мисия е замесен и капитан Майкъл Куин. Двамата командоси получават изключително сложната задача да разследват многобройни мистериозни случаи, свързани с Неидентифицирани летящи обекти.

Докато усилията на Куин са концентрирани единствено и само върху изпълняването на поверената му задача, скептичният д-р Хинек отклонява погледа си встрани. В резултат на това, отличният астрофизик бързо разобличава формирането на заговор, открива купища фалшиви новини и разбива множество конспиративни теории.

Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Сериалът „Проект „Синя книга“ се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка делнична вечер, от 20:30 часа. Хитовата продукция може да гледате и онлайн – в сайта на телевизията www.bgonair.bg, където сериите са достъпни в рамките на един ден след излъчването им в ефир.

В секция „Сериали“ може да откриете американските продукции, базинрани на действителни случаи – „Гангстер под прикритие“; „Тайният живот на Мерилин Монро“; мини сериалът „И тогава не остана никой“, екранизацията на най-продаваният роман на Агата Кристи и хитовият сериал, разкриващ колко реални са реалити форматите „Нереално“.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара