Хелън Мирън е поредната знаменитост, която се присъедини към актьорския състав на филма „Бързи и яростни 8“, съобщи Контактмюзик. Ролята й във филма не е известна.

helen-mirren-spies-on-terrorists-in-eye-in-the-sky
В „Игра на дронове“

70-годишната актриса ще партнира на Вин Дизел, Дуейн „Скалата“ Джонсън и Чарлийз Терон. В осмия филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще участват също Скот Истууд, снимал се в „Ярост“, и Кристофер Хивю („Игра на тронове“). Режисьор ще е Ф. Гари Грей, заснел „Бандата от Комптън“.

„Ще се снимам в „Бързи и яростни 8“ – каза Мирън пред сп. „Ел“. – Винаги съм обичала да шофирам. Уверих, че съм готова да участвам във филма, но при условие че ми бъде позволено да карам автомобил. Ще видим какво ще стане.“

Преди година Мирън бе цитирана да казва в интервю, че голямата й амбиция е да се снима във филм от поредицата и да бъде „бесен шофьор“. Тя не скри и обичта си към актьора от Вин Дизел, който описа като брилянтен.

Онези, които следят отблизо кариерата й, няма да бъдат изненадани, че Хелън ще е звезда във филм за мачовци. Наскоро тя се превъплъти в образа на полковник в трилъра „Война на дронове“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара